Dana Roba si-a iesit din minti in emisiunea lui Madalin Ionescu: “Lasa-ma sa plec”

eduard

Dana Roba, iritata in timpul emisiunii moderata de Madalin Ionescu. Specialistul in machiaj s-a ridicat si a parasit platoul. Ce intrebare a tulburat-o asa de rau.

Dana Roba a fost extrem de deranjata de Madalin Ionescu, in timpul emisiunii pe care acesta o gazduieste. Vedeta s-a simtit deranjata de o intrebare pusa de prezentator. In cele din urma, s-a ridicat si a plecat de pe platou.

Dana Roba,suparata de Madalin Ionescu. A parasit emisiunea prezentatorului.

Specialista in machiaj a fost agresata de sotul sau cu un ciocan la inceputul lunii iunie si a ajuns in stare grava la spital. De atunci, ea se recupereaza, dar inca mai are un drum dificil inainte. Subiectul este de interes in randul publicului, iar celebritatea a fost deja invitata in platourile unor emisiuni.

Recent, Dana Roba a fost chemata in emisiunea lui Madalin Ionescu. Sotul Cristinei Siscanu a adus in discutie un subiect delicat pentru vedeta, si anume relatia cu Nicolae Guta, cu care a avut o relatie in trecut.

Madalin Ionescu a dorit sa sublinieze ca Dana Roba a trecut prin mai multe momente dificile de-a lungul timpului, inclusiv perioada in care a fost intr-o relatie cu Nicolae Guta. Cand a auzit numele fostului partener, vedeta a decis sa paraseasca platoul.

“Le-ai tinut piept lui Guta, Narcisei…erai o femeie cu experienta”, a inceput Madalin Ionescu. Prezentatorul a fost intrerupt rapid de catre specialista.

“Nu vreau sa vorbim, te rog frumos, daca imi spui asta ma ridic si plec, Madalin, deci te rog frumos nu ma scoate din puterea rabdarilor. Ma ridic si plec. Nu am venit pentru asta(…)!”, a fost reactia Danei Roba.

Cu toate ca prezentatorul a insistat sa ramana si sa clarifice lucrurile, Dana Roba s-a ridicat, intentionand sa paraseasca platoul. Madalin Ionescu a dorit sa afle cum a reusit sotul vedetei sa o insele pana cand a ajuns in spital.

“Asculta-ma ce vreau sa spun, ca nu vorbesc despre Guta. Dana, nu vorbim despre Guta. Te inteleg, nu vorbim. Stai putin, de ce pleci? Voiam sa spun ca esti o femeie cu experienta, de ce n-ai fost atenta la el?

Cum te-a pacalit? Asta voiam sa te intreb. Era doar o intrebare care sa inteleaga telespectatorii ca erai o femeie cu experienta”, a continuat Madalin Ionescu.

Dana Roba a parasit platoul, iritata.

“Lasa-ma sa plec, nu vreau sa discut despre asa ceva! Multumesc, Madalin! Nu vreau, te rog, lasa-ma sa plec!”, a spus Dana Roba, dupa care a parasit emisiunea, conform wowbiz.ro.

Mai tarziu, Madalin Ionescu a explicat de ce a adus acest subiect in discutie. Prezentatorul a mentionat ca, in ciuda momentelor dificile prin care a trecut Dana Roba, aceasta nu a putut sa-si dea seama ce urma din partea sotului ei.

“Da, vorbim de traume aici si, din pacate, nu cred ca a fost atenta la intrebarea pe care voiam sa i-o adresez. Vorbeam de femeile care, in principiu, dupa o serie de experiente, unele dintre ele mai dure, pot fi pacalite de personaje de acest gen care, iata, fac gesturi absolut abominabile.

Din pacate, in privinta situatiei ei, s-a intamplat, cu toate momentele prin care a trecut in etapele precedente, sa nu fie atenta la niste elemente care in principiu ar fi ajutat-o sa evite un final traumatizant atat pentru ea, cat si pentru fetele pe care le are cu el.(…)”, a explicat Madalin Ionescu in emisiunea sa de la Metropola TV.

Lasă un comentariu