Dana Roba s-a afișat cu un buchet de trandafiri imens. De la cine l-a primit

eduard

Dana Roba a primit un buchet imens de trandafiri. Aceasta a postat imaginea pe rețelele de socializare, dar nu a dat prea multe detalii și despre cine este persoane care i l-a dat.

Dana Roba s-a afișat cu un buchet de trandafiri imens
Dana Roba s-a afișat cu un buchet de trandafiri pe rețelele de socializare. Este vorba despre niște trandafiri roșii, pe care i-ar fi primit de la o clientă.

De altfel, make-up artista spunea că trandafirii roșii sunt florile ei preferate, semn că persoana care i le-a dat îi cunoaște foarte bine gusturile.

„Oamenii care mă iubesc știu că iubesc trandafirii roșii.”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Nu este exclus ca Dana Roba să fi primit aceste flori și de la rudele sale. Aceasta a avut o întâlnire în oraș cu sora ei și cu nepoții, sâmbătă seara, așa că este posibil să-i fi primit și de la rude.

Dana Roba s-a întors la muncă
Dana Roba s-a întors la muncă. Acesteia i-au fost luate bandajele de pe mâini și acum poate lucra. De altfel, aceasta spunea că este foarte tristă pentru că nu putea să lucreze din cauza durerilor de mâini.

De câteva zile aceasta a reluat toate programările la machiaj și nu se plânge de lipsa de cliente. O să reușească să mai strângă bani acum, mai ales pentru că are nevoie să își acopere cheltuielile cu viitoarele operații și tratamente.

„Este o perioada aglomerată cu mirese multe, dar mă bucur mult că pot să muncesc. 400 lei iau pentru un machiaj normal și 700 lei pe un machiaj de mireasă și fac și păr. Totul este legal, le dau clientelor mele bon fiscal, tot. Lucrez de dimineața de la 5.30 până la 19.00.

Am și multe fete noi care își doresc să le machiez eu. Am avut și cliente vechi care au plecat că nu au vrut să mă vadă așa, că sunt prea urâtă”, a mărturisit Dana Roba.

Lasă un comentariu