DANA NĂLBARU A ARĂTAT IMAGINI CU NOUA CASĂ DE LA ȚARĂ. „VIAȚA E FRUMOASĂ CU FAMILIE, PRIETENI ȘI…FRUCTE PROASPETE DIN LIVADA”

eduard

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au construit casă la țară, în satul Moșteni-Greci, în județul Argeș. Pe Instagram, fosta artistă din trupa „Hi-Q” le-a arătat fanilor imagini cu noua locuință de familie, dar și cu activitățile pe care le are.

De curând, într-un vlog pe Youtube, s-a aflat că Dragoș Bucur și-a construit casă la țară. „M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București.

„Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei…

Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a povestit el, potrivit Libertatea.

Acum, Dana Nălbaru surprinde cu imaginile distribuite pe Instagram cu casa de la țară, dar și cu activitățile pe care le are acolo. Pentru prima dată, vedeta a făcut gem de prune. „Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici.

Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta așa că doamna Ina, vecină noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase. O să dau la schimb mere căci din acelea avem muuuuulte”, a povestit ea.

Totodată, a spus și că a avut ajutoare. „Domnul Dan a făcut focul, eu amestec din când în când în tuciul plin cu prune și Anda Filip mi-a făcut o cafea . Viața e frumoasă cu familie, prieteni și…fructe proaspete din livada ”, a scris artista.Cei doi nu sunt însă singurele vedete care au dat agitația din București pe o viață tihnită la țară. Florin Călinescu s-a mutat în urmă cu ceva vreme pe meleagurile părintești. El locuiește acum în comuna Băbana din județul Argeș, acolo unde are o moșie cu toate cele necesare: fermă, livadă, grădină, scrie ego.ro.

Lasă un comentariu