Dana Criminala îi cere divorțul lui Leo de la Strehaia! „Prințul țiganilor” a rămas falit și…părăsit!

0

Se pare că farmecul lui Leo de la Strehaia a dispărut odată cu sumele din conturi, iar femeile din viața sa, care în trecut se luptau pentru atenția bărbatului, au dat bir cu fugiții. Anca a fugit la fiul ei și dana Criminala a înaintat deja actele de divorț.

Dana Criminala nu mai vrea să audă de Leo de la Strehaia

Lucrurile sunt extrem de clare, Dana Criminala este mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze și le cere judecătorilor să o scape de Leo de la Strehaia. Pe numele real, Mihai Daniela Florentina a înaintat actele pentru divorț la judecătoria Pitești, acolo unde își are domiciliul, în luna decembrie a anului trecut.

Neavând copii, divorțul se putea realiza rapid prin notar, dar ambii soți trebuiau să semneze acordul de separare. Acest lucru nu s-a întâmplat, întrucât Leo de la Strehaia nu s-a prezentat pentru a-și încheia mariajul cu actuala nevastă, iar femeia nu a mai stat pe gânduri și a mers direct în Instanță pentru a desface căsătoria care a durat mai bine de 4 ani.
Neînțelegerile dintre cei doi nu mai sunt o surpriză pentru nimeni, existând o altă tentativă de divorț în primăvara anului 2019. Cearta s-a soldat cu o împăcare, însă acum nu pare să mai existe cale de întoarcere. Dacă pe vremuri, „Prințul Țiganilor” o împăca rapid pe Dana cu două-trei vacanțe exotice, acum se pare că banii s-au cam terminat și bărbatul nu-i mai poate satisface poftele soției.Astfel că, Dana nu mai are de ce să-i fie alături playboy-ului de la Strehaia.

Leo de la Strehaia s-a iubit cu fiica Danei Criminala
Leo este cunoscut atât pentru relația cu Dana Criminala, cât și pentru legătura amoroasă cu fiica ei, Renata Gheorghe.

În momentul de față, Leo de la Strehaia și Dana Criminala locuiesc separat, după ce bărbatul s-a întors la palatul de la Strehaia. „Prințul țiganilor” este pe cale să rămână falit după ce a cheltuit toată averea pe mașini scumpe, petreceri de lux și femei frumoase. Ultimul lucru care i-a mai rămas este casa părintească, în valoare de 2 milioane de euro, pe care a scos-o recent la vânzare.

Problema este că vila a rămas pe numele Ancăi, femeia care îi va rămâne nevastă pe viață după legea țigănească, iar aceasta nu vrea în ruptul capului să i-o cedeze.