Dana Budeanu a răbufnit, după ce mătușa acesteia a decedat: „Firma care se ocupă de toate cele a trecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache”! Nu a avut-o niciodată!”

0

Dana Budeanu trece printr-o perioadă grea, fiindcă familia sa este în doliu. Mătușa creatoarei de modă a decedat, iar aceasta a declarat război firmei care a trecut motivul decesului ca fiind COVID-19.

Firma de pompe funebre, care se ocupă de cele necesare pentru decesul mătușii Danei Budeanu, a trecut motivul decesului ca fiind COVID, în ciuda faptului că aceasta nu a fost infectată niciodată. Tocmai din acest motiv, creatoarea de modă a declarat război firmei, ameninând-o cu repercusiuni și dezvăluirea numelui instituției, în cazul în care nu se remediază această situație.

”Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc”, a spus Dana Budeanu în postarea de pe Facebook.

Ulterior, ea a făcut o serie de postări, în care le solicită celor responsabili schimbarea datelor din certificatul de deces.

„Pe mătușa mea o cheamă Adela! Schimbați certificatul acum, pe loc, ca să nu dau numele firmei și să vă fac rău aiurea. CAUTATI LA TOATE SPITALELE LA TOATE MORGILE DIN BUCURESTI O ADELA…SI SCHIMBATI CERTIFICATUL, CA SA NU DAU NUMELE SPITALULUI…ATAT! ” , a postat aceasta ulterior.
Dana Budeanu a luat la rost vedetele care au fost infectate cu COVID-19
Acum câteva luni, Dana Budeanu a realizat un videoclip în care a atacat vedetele din România, pentru că au făcut public faptul că au fost infectate cu noul coronavirus.

„Vedetele nu se mai ocupă cu ce au ele de făcut, ci cu testarea pozitivă, ulterior să vorbească la televizor de această „boală”. Că să fiu directă, toți cei care ați făcut asta oriunde sunteți niște nenorociți. Asta înseamnă să te prostituezi la propriu pentru orice. Voi nu ați făcut un rău imens acestei societăți, voi ați făcut o crimă împotriva tuturor celor care se uită la voi. Ăia care ați luat bani și care acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală, ați indus o panică de nedescris care a îmbolnăvit minți și suflete.

Nu ne interesează că sunteți voi bolnavi. Nu vă e rușine? Să contribuiți la panica în rândul oamenilor care și așa sunt loviți de incompetența celor care ne conduc, care și-au pierdut job-urile, care nu știu încotro s-o ia. Voi ați călcat în picioare tuturor oamenilor care v-au văzut. Nu există să faci asta! Toți cei care ați făcut asta sunteți niște gunoaie. Oamenii sunt speriați, nu știu care e adevărul”, a spus Dana Budeanu.

De asemenea, Dana Budeanu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Dan Bittman, pentru curaj: „În afară de Bittman și cei care n-au apărut, sunteți ZERO!”

„Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI.Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condițîi de genul ăsta, pentru că sunt degradante și dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, spunea Dan Bittman la Gândul Live.