Dan Negru, anunț neașteptat înainte de Revelion. A vrut să se afle de la el

0

În prag de Anul Nou, Dan Negru, celebru pentru Revelioanele fără egal pe care le organizează la Antena 1 a făcut un anunț neașteptat pentru publicul din România. Omul de televiziune care a atins un record imens, plasând Revelionul 2021 pe locul al doilea după BBC în topul audiențelor din Europa, a luat o decizie fără precedent.

Dan Negru, anunț oficial despre Revelionul cu măști de la Antena 1

Omul de televiziune renumit pentru cel mai așteptat Revelion a anunțat că acesta este ultimul an în care prezintă show-ul cu măști. Dan Negru a spus că renunță la măști în următoarele revelioane pe care le va organiza la Antena 1. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Negru și-a motivat decizia. Iată declarația sa oficială!

E ultimul an în care prezint showul cu măști! Am făcut zeci de revelioane fără măști și în următoarele mele revelioane renunț la măști. Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii ’70-’80. (…) E datoria mea morală să spun că ideea măștilor e din România anilor ’80 când se numea «Cu Mască, Fără Mască». E mai bine să eșuezi în condiții onorabile decât să reușești prin fraudă!, a anunțat Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru a spus că își dorește ca oamenii să nu o uite pe regretata Simona Patraulea, prezentatoarea emisiunii Cu mască, fără mască, de la TVR, de la care a plecat această idee cu show-ul măștilor. Astăzi același format se numește Scena misterelor și a ajuns și în Ungaria.

Simona Patraulea, un cunoscut om de radio și televiziune, adevărat profesionist, s-a stins din viață în 2018, la vârsta de 87 de ani.

Dan Negru, record cu Revelionul din 2021

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 22 ani consecutiv revelioane televizate, toate lider de audiență, conform studiilor de audiență oficiale. În 2021, “Revelionul cu Dan Negru” s-a clasat în topul audiențelor TV din Europa, după BBC, fiind al doilea cel mai urmărit program de televiziune european. Toată presa internațională a scris despre recordul stabilit de către Dan Negru.

Și pentru acest Revelion, omul de televiziune a pregătit surprize mari, invitând cele mai iubite vedete din România să fie alături de telespectatorii români în noaptea dintre ani.