Dan Diaconescu, lovit din nou de necazuri. Mama sa are grave probleme de sănătate

0

Dan Diaconescu trece din nou prin momente cuplite. Mama sa are probleme de sănătate, iar fostul realizator TV a ajuns la mâna medicilor!

Dan Diaconescu a fost surprins pe paparazzii SpyNews foarte îngândurat și îngrijorat, cel mai probabil din cauza mamei la care ține foarte mult.

Dan Diaconescu, la grătar cu prietenii. A fost fotografiat în pantaloni scurţi şi cu berea în mână: „Pe barosăneală”

Fostul prezentator a uitat de orice regulă de circuţaţie şi a intrat cu mașina pe interzis. Din spatele mașinii a coborât mama fostului afacerist, care s-a dat cu greu jos din autoturism. Cu masca trasă pe bărbie, femeia a apărut în fața camerelor de filmat cu o mână în ghips, semn că a pățit ceva serios și că a fost nevoie de intervenția medicilor.

După ce mama lui a intrat în casă, Dan Diaconescu a mai zăbovit puțin în mașină, cu ușa întredeschisă. A verificat dacă avea ceva pe plafon, s-a uitat atent și în portbagaj, apoi a urmat-o pe mama lui înăuntru, la fel de abătut și lipsit de tonusul cu care ne obișnuise la TV.

Pandemia de coronavirus îl afectează şi pe Dan Diaconescu. Şi-a alimentat bolidul de lux cu doar… 49 de lei

Dan Diaconescu nu este la prima abatere de la regulile de circulație. A mai fost filmat în trecut în timp ce savura o cafea la o terasă în timp ce mașina lui stătea frumos parcată în stația de autobuz, cu călătorii fiind nevoiți să o ocolească.