Dan Bittman: Nu vreau să mai trăiesc în asemenea condiții. Nu se poate așa ceva.

0

Dan Bittman, critică restricțiile impuse de către autorități care au un impact social și economic, precum și felul în care aceste măsuri de natură sanitară au comunicate public.
El mai spune cum că pericolul există doar că nu trebuie să ne luăm după alte țări și că trebuie să gândim singuri cu mințile noastre ceea ce trebuie să facem.
”Nu vă lăsați influențați de poveștile ce vin din alte țări, În Germania sunt, zeci de mii de cazuri în fiecare zi , însă nu moare nici dracu, pentru că știu să aibă grijă și sunt tratați. În țara noastră avem câteva mii de așa-zise infectări pe zi, un medic care lucrează în sistem îmi povestea cum aduna ei cazurile: dacă ești test de 3 ori, pun trei, nu unul singur cum ar fi normal. De asta spun să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu este vorba despre mine aici. Spun toate astea pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni mică care nu este băgată în seamă. Suntem niște oameni simpli care ne-am descurcat în viață, prin talentul nostru, și am plătit taxe statului.
Este un rău general, a spus Dan Bittman.
”Nu este posibil să înnebunești niște oameni cu un test care are marjă de eroare de 30%, trebuie să fim serioși. Vrem doar să băgăm spaima într-un popor? ”
Când a fost întrebat solistul trupei Holograf despre ceea ce crede despre un posibil lockdown, a răspuns ”lockdown-ul este modelul Orwell, din < 1984 > doar că mult mai deștept, doar că acolo se luptau cu un inamic nevăzut, iar aici inamicul este un virus care a produs câteva decese. Este inadmisibil ceea ce se întâmplă în momentul de față în acest sistem.”
Solistul trupei a fost invitat la Gândul Live, unde a spus că nu mai dorește să trăiască în această pandemie unde sunt foarte multe restricții.
Artistul mai spune cum să trebuiau să fie 80 milioane de ”duși” și că sunt doar un milion.
”Chiar nu vreau să mai trăiesc în asemenea condiții degradante. Nu se mai poate așa ceva, este prea mult” spune artistul Dan Bittman.