Cum și de ce și-a ținut Simona Nae sarcina ascunsă timp de 9 luni. „Am evitat orice factor de…

eduard

Simona Nae (37 de ani) este mama unui băiețel, Chriss Nicholas, de aproape doi ani și se numără printre vedetele care doresc să-și țină viața privată departe ochii curioșilor.

Artista și-a ținut sarcina ascunsă pe parcursul celor 9 luni, nedorind niciun fel de expunere publică în perioada respectivă, iar acum a explicat de ce a făcut această alegere. Simona Nae a și născut în mare secret și spune că a preferat să stea departe de atenția publicului în momentul în care a devenit mamă pentru a evita posibilele probleme care pot apărea din cauza stresului.

„Am evitat orice factor de expunere!”
“Am ținut secret pentru că mi-am dorit foarte mult ca totul să fie OK. Stresul, expunerea, toate pot aduce probleme. Pentru o femeie însărcinată este un stres, iar eu am preferat să stau cât mai liniștită, cât mai OK, să fie sarcina bine și să nu mă expun. Am evitat orice factor de expunere!” – a declarat Simona Nae, pentru ego.ro.

Cântăreața a mai mărturisit că sarcina a schimbat-o complet, iar dacă va mai aduce pe lume un frășior sau o surioară pentru micuțul Chriss, este posibil să ascundă darcina și de data aceasta, dacă așa va simți.

“La prima sarcină am simțit că vreau să stau liniștită, am ales liniștea, relaxarea. La a doua nu știu, depinde de organism și energie. Una este să vorbești, căci și înainte de a rămâne însărcinată spuneam: „O să fiu așa și o să fac asta!”. Sarcina m-a schimbat total! Nu știu ce s-a întâmplat, dar efectiv nu mai exista nimic în afară de copil! Am renunțat la tot ce însemnam ca femeie din multe puncte de vedere. Nu mi-am făcut unghiile, părul, am preferat să fie copilul cât mai bine, cât mai OK! Am zis că după o să revin eu, nu este problemă!” – a mai precizat artista.

Simona Nae și soțul ei s-au căsătorit acum 9 ani
Simona Nae și soțul ei, Bogdan Topciu, s-au căsătorit în 2014, după șapte ani de relație. Bogdan este și managerul ei și a cerut-o de soție în 2011, în timpul unei vacanțe în Sardinia. Momentul oferirii inelului a avut loc în timp ce cuplul vizita o peșteră. Nunta a avut loc pe 13 iulie 2014, la Biserica Sf. Ilie, din București. Iar petrecerea s-a ținut la un local de fițe din Pipera, unde au cântat Gypsy Casual, D-lema, The DaDa și Elisabeta Turcu.

Lasă un comentariu