Cum se înțeleg Anca Serea și soacra ei. Motivul pentru care nu a trecut niciodată pe la ea: „Eu cu atât mai puțin…”

eduard

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în anul 2015. Prezentatoarea tv a adus pe lume șase copii, dintre care David și Sara sunt dintr-o relație anterioară, iar Noah, Ava, Moise și Leah sunt din actuala căsnicie cu celebrul artist.

Deși sunt împreună de ceva timp, vedeta recunoaște că nu a ajuns, până de curând, la Baia Mare, locul unde s-a născut soțul său. Ea a vorbit deschis și despre relația pe care o are cu soacra sa. Iată ce a declarat!

Anca Serea și Adi Sînă au o familie superbă și numeroasă. Chiar dacă sunt căsătoriți de câțiva ani, prezentatoarea tv nu a trecut niciodată, până de curând, prin Baia Mare, locul unde s-a născut soțul său. Ea a povestit cum se înțelege cu soacra ei și a explicat motivul pentru care nu a călcat niciodată pragul casei părintești a lui Adi Sînă. De curând, cu toții s-au dus spre Baia Mare, pentru a-i vizita pe bunicii din partea artistului.

„De dimineață am plecat împreună cu copiii și cu Adrian. (…) Este o femeie deosebită. Am foarte mult respect pentru ea și, da, este un om foarte de treabă, dar, din păcate, distanța este foarte mare și ea ajunge o dată sau de două ori pe an la București, eu cu atât mai puțin în zona aceea. Adi merge mai des, pentru că are mai multe concerte, dar eu nu am fost până acum, spre exemplu. Adi a decis să ne arate împrejurimile și copiilor locul unde s-a născut’, a mărturisit Anca Serea, scrie Wowbiz.

Anca Serea și Adi Sînă au vorbit, de mai multe ori, despre divorț
Cu șase copii acasă, viața de familie este, pentru cei doi, și cu surprize frumoase, dar și cu greutăți. În ciuda imaginii de familie perfectă, cuplul nu are mereu parte doar de lapte și miere.

Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu.

Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale. Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit. Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii, a spus Anca Serea, pentru okmagazine.ro.

Lasă un comentariu