Cum să faci cel mai bun pandișpan folosind doar 3 ingrediente

eduard

👉 Cum să faci pandișpan cu 3 ingrediente 😋

Ingrediente:
– 5 ouă
– 180 g zahăr
– 180 g făină de grâu

Instrucțiuni:
1. Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180°C. Pregătește o formă de tort, unse ușor cu unt sau cu hârtie de copt așezată în baza ei.
2. Într-un bol mare, bate ouăle cu zahărul. Continuă să bați până când amestecul devine palid și își dublează volumul. Acest pas este crucial pentru a obține un pandișpan pufos, deci fii răbdător și bate cel puțin 8-10 minute.
3. Cerni făina peste amestecul de ouă și zahăr. Acest pas ajută la evitarea bucatelor și la încorporarea aerului. Amestecă făina cu mișcări delicate, folosind o spatulă sau o lingură de lemn, având grijă să nu desfaci amestecul.
4. Toarnă amestecul în forma pregătită și coace în cuptor timp de 25-30 de minute sau până când, când introduci un băț în centru, acesta iese curat.
5. Odată copt, scoate din cuptor și lasă să se răcească în formă pentru câteva minute. Apoi, răstoarnă pe un grătar pentru a se răci complet.
6. Acest pandișpan demonstrează că uneori, mai puțin înseamnă mai mult. Cu doar trei ingrediente de bază, obții un desert delicios care poate fi punctul de plecare pentru multe alte preparate dulci.

Sfaturi:
– Asigură-te să nu deschizi cuptorul în timpul coacerii, deoarece acest lucru poate determina pandișpanul să se lase.
– Dacă dorești, poți aromatiza pandișpanul adăugând esență de vanilie sau coajă rasă de citrice în amestec.
– Acest pandișpan este perfect pentru a fi umplut cu dulce de leche, creme, fructe sau cu ce preferi. Dă frâu liber creativității tale!

Lasă un comentariu