Cum să cureți geamurile ca să rămână curate pe o perioadă de 3 ori mai mare

eduard

Mai multe zone din baie sunt expuse la murdărie, inclusiv ușa de sticlă a dușului. De aceea, este important să nu lași această parte a băii să se murdărească și să o cureți de petele de apă dură, reziduurile de săpun și murdărie.

Iată cum să faci ușa de la duș să strălucească folosind trucuri naturale.

Ușa de sticlă a dușului este un element elegant al băii, dar nu este ferită de murdărie. Aceasta poate suferi și de pete de mucegai, zgârieturi, abur sau depuneri de calcar.

Cu noroc, cu ingrediente pe care le ai probabil acasă, poți elimina petele persistente fără a folosi produse chimice precum clor.

Cum să cureți ușa de la duș pentru a menține curățenia de 3 ori mai mult timp:

Pentru o ușă de duș care strălucește ca niciodată, vă invităm să descoperiți următoarele sfaturi:

1. Curățați ușa de duș cu oțet alb

Oțetul alb poate funcționa minuni ca agent de dezinfectare și curățare natural.

Cu toate acestea, acest produs prietenos cu mediul poate fi amestecat cu apă săpun de casă sau orice alt săpun eco-friendly și apoi transferat într-un pulverizator.

Aplicați spray-ul direct pe ușile de duș pentru a elimina petele de murdărie, inclusiv reziduurile de săpun.

Faceți ușa de duș să strălucească cu o combinație de detergent de casă și oțet alb:

Alegeți unul dintre numeroasele detergenți de casă făcuți din produse naturale și combinați-l cu unul dintre cei mai buni dezinfectanți naturali pe care îi puteți găsi, respectiv oțetul alb.

Această combinație puternică va dizolva vizibil reziduurile de săpun.

Desprindeți ușa de la duș cu sare Epsom

Sarea Epsom, numită și sulfat de magneziu, este un mineral care vă permite să dezinfectați și să faceți să strălucească fără prea mult efort.

Amestecați-o cu puțină apă pentru a obține o pastă și apoi treceți o burete înmuiat în aceasta pe ușa de la duș. Lăsați să acționeze timp de câteva minute și apoi clătiți cu apă curată.

Sarea Epsom este folosită în diverse scopuri, de exemplu, pentru băi de picioare.

Lustruiți ușa de la duș cu amidon de porumb

Puteți freca ușa de la duș cu o combinație formată dintr-un pahar de oțet alb distilat, o lingură de detergent de vase și două linguri de amidon de porumb.

Turnați amestecul într-un pulverizator și pulverizați-l pe suprafața de tratat, apoi ștergeți cu o cârpă curată și clătiți bine cu apă curată.

Curățați ușa de la duș cu lămâie

Reziduurile de săpun și murdăria trebuie să cedeze în fața acidului citric conținut în lămâie. Pentru a-l folosi, tăiați fructul de citrice în jumătate și frecați-l pe ușile de la duș. Apoi clătiți cu apă curată.

Obțineți o ușă de duș curată cu bicarbonat de sodiu
Pentru a utiliza bicarbonatul de sodiu pe ușa de la duș, procesul nu diferă de metoda cu sare Epsom. Într-un bol, pregătiți o pastă consistentă din bicarbonat de sodiu și apă.

Aplicați această pastă pe ușa de sticlă a dușului și apoi curățați cu o cârpă moale. Clătiți cu apă curată și lăsați să se usuce.

Atenție: se recomandă să nu utilizați bicarbonat de sodiu și sare Epsom în mod regulat, deoarece pot zgâria sticla din cauza puterii lor abrazive.

Plantago lanceolata, cunoscută și sub numele de plantain lanceolata, este cu adevărat o plantă versatilă și valoroasă, cu diverse proprietăți medicinale. Iată câteva moduri în care poate fi folosită pentru beneficiile sale pentru sănătate:

Tinctură: Luați 3-5 ml de tinctură, echivalent cu aproximativ 60-100 picături sau aproximativ 1-2 lingurițe, de trei ori pe zi.
Suc: Consumați 2 lingurițe de suc obținut din frunzele uscate de plantain lanceolata de trei ori pe zi.
Infuzie: Pregătiți o infuzie folosind frunze de plantain lanceolata. O ceașcă în acest context are în mod obișnuit aproximativ 240 de mililitri sau 8 uncii lichide. Așadar, beți o ceașcă de 8 uncii de infuzie de trei ori pe zi.
Sirop: Luați 5 ml (aproximativ 1 linguriță) de sirop de plantain lanceolata.

Lasă un comentariu