Cum s-au îmbrăcat vedetele la Viva! Influencers Party. Anca Țurcașiu a atras toate privirile

eduard

Mai multe vedete și influenceri au participat, joi seară, la Viva! Influencers Party, făcând furori cu ținutele lor spectaculoase.

Iuliana Marciuc, Nicoleta Nucă, Anca Țurcașiu, Anamaria Prodan și Larisa Iordache sunt doar câteva dintre celebritățile autohtone care s-au prezentat, alegând să poarte culori vesele și aprinse.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Viva! Influencers Party
Vedetele care au acceptat invitația la Viva Influencers Party au respectat întocmai dress code-ul ales pentru eveniment: „Embrace the colors of nature”. Ca de obicei, acestea au optat pentru ținute cool și pline de stil, unele fiind de-a dreptul spectaculoase.

Cristina Cioran a optat pentru o ținută neagră pe care a accesorizat-o cu o pălărie neagră și o poșetă în aceeași nuanță.

Iuliana Marciuc a atras și ea atenția cu o ținută aparte: o pereche de pantaloni albi și o bluză albastră, la care a adăugat o pereche de tocuri albe și un colier de mărgele.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu a fost unul dintre cele mai faimoase cupluri care au participat la Viva Influencers Party. În timp ce Monica a ales să poarte o rochie lungă, roșie, artistul a rămas fidel stilului său, optând pentru o pereche de pantaloni la dungă și cămașă.

Nicoleta Nucă a ieșit în evidență cu rochia sa nude, mulată, care i-a pus în valoare formele, în timp ce Larisa Iordache a ales o ținută mai „cuminte”, formată dintr-o rochie albă și o pereche de sandale cu toc argintii.

Anca Țurcașiu a atras toate privirile
Anca Țurcașiu, în vârstă de 53 de ani, a atras toate privirile la petrecerea Viva, ce s-a desfășurat pe terasa Parklake. Îndrăgita artistă a arătat spectaculos într-o rochie verde, mulată, cu volane.

Cu zâmbetul pe buze și plină de energie, vedeta a făcut mai multe poze, una dintre ele fiind alături de Emilian.

Cântărețul chiar s-a asortat cu Anca Țurcașiu, apărând la eveniment într-un costum în carouri colorate.

O altă apariție spectaculoasă a fost cea a Anamariei Prodan, carre a venit într-o rochie cu print, cu spatele gol. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o poșetă neagră și cu o pereche de ochelari Gucci, în valoare de 3.400 de lei.

La panou, impresara s-a pozat și alături de nimeni altul decât Flavius Nedelea, care a optat pentru un costum gri cu cămașă albă.

O adevărată surpriză a reprezentat-o Adriana Bahmuțeanu, care a venit la petrecere cu soțul ei, dar și cu unul dintre fiii ei. Aceasta a avut și un „accesoriu” mai special: o mână în ghips.

Lasă un comentariu