Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Joe Biden și Jill Biden din SUA. A purtat curea de…

eduard

Klaus Iohannis se află în aceste zile în S.UA. alături de Carmen Iohannis. Președintele și soția sa s-au întâlnit cu Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite.

Carmen Iohannis a schimbat de această dată registrul vestimentar. Soția președintelui a îmbrăcat o rochie bej, cu inserții strălucitore, pe care a strâns-o în talie cu o curea de la Valentino, care are un preț de achiziție de 820 de euro.

Jill Biden a ales simplitatea. Soția președintelui american a purtat o rochie albă, pe corp, la care a accesorizat un colier în trepte.

Klaus Iohannis, în același ton cu Joe Biden
Cei doi șefi de stat au optat pentru costume de culoare închisă, dar și-au asortat cravatele. Joe Biden a mizat pe un costum albastru, iar Klaus Iohannis pe unul bleumarin.

“La recepția oferită de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 78-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”, a scris Klaus Iohannis în dreptul imaginilor de la eveniment.

Și de această dată Administrația Prezidențială a închiriat un avion de la Global Jet Luxemburg, unul de tip Bombardier Global 6000 care poate transporta maximum 13 pasageri.

Pentru confortul pasagerilor, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană și un pat dublu, conform Boarding Pass.

Monica Tatoiu: „Soția unui lider trebuie să se implice în organizații caritabile, să facă ceva. Nu a făcut nimic”
Monica Tatoiu și-a arătat, de curând, indignarea în privința Primei Doamne. Fosta femeie de afaceri susține că aceasta nu se implică în programe caritabile. „Îi place ei să fie prima doamnă. Ca să vă dați seama cât e de lașă… Când președintele a avut o casă la București, a refuzat să plece din cuibușorul de la Sibiu și să-și asume rolul de parteneră a președintelui.

Ea putea să meargă în școli, să participe la programe, asta ar trebui să facă, pentru că ea se plimbă pe banii noștri. Ce-a făcut, în schimb, pentru banii plătiți de oameni? N-a făcut nimic! Soția unui lider trebuie să se implice în organizații caritabile, să facă ceva. Nu a făcut nimic”, susținea Monica Tatoiu, conform Fanatik.

„Să fi fost eu soția președintelui, aveam nu știu câte programe pentru copiii de la sate”
Femeia de afaceri și-a arătat dezamăgirea în privința profesoarei Carmen Iohannis, care putea inția un program pentru copiii de la sate, pe care îi putea învăța engleza.

„E o rușine pentru noi, profesorii, că eu încă mă consider profesoară. Să fi fost eu soția președintelui, aveam nu știu câte programe pentru copiii de la sate, să îi învățăm limba engleză, de exemplu. Nu a făcut absolut nimic. O să se calculeze la un moment dat cât a cheltuit România cu ea. De ce n-a venit la București? De ce l-a pus pe președinte să cheltuie o groază să se ducă în weekend-uri la Sibiu?

A fost lașă! Ca să vii aici, dacă n-ai nimic de spus, te faci de râs! Atunci a preferat să stea acolo în provincie, să se urce într-un avion de lux și să-și facă plăcerile fără niciun respect pentru țara care o plătește”, adăuga ea.

Lasă un comentariu