Cum poți să faci o mică avere. Moneda din România care se vinde cu o sumă fabuloasă! Tu o ai acasă?

eduard

Cum poți să faci o mică avere. Moneda din România care se vinde cu o sumă fabuloasă! Tu o ai acasă? Este chiar simplu să faci rost de o sumă importantă de bani dacă mai ai acasă bancnote sau monede vechi, fie ele românești sau străine.

La o simplă căutare vei observa că internetul este plin de anunțuri de vânzare a banilor mai vechi românești. Prețurile diferă de la un cumpărător la altul, de vechimea bancnotei/monedei, dar și de starea acesteia. Prețurile pornesc de la câțiva zeci de lei și pot ajunge la câteva sute sau chiar mii de euro, iar unele dintre ele se pot vinde chiar cu sume uriașe.

Depinde foarte mult și de cumpărător, dacă va oferi suma respectivă, însă vânzătorul poate cere oricât își dorește.

De exemplu, un anunț postat chiar în prima zi a anului 2024 a fost vizualizat deja de câteva sute de internauți. Vânzătorul cere o avere pe o monedă ce a ieșit din uz de câteva decenii, o monedă de 100 de lei cu Mihai Viteazul, fabricată în anul 1996.

Cei care doresc să o adauge în colecția lor ar trebui să plătească nu mai puțin de 75.000 de euro. Potrivit vânzătorului, bănuțul este în stare foarte bună, are o singură zgârietură vizibilă cu ochiul liber.

”Moneda este aproape în stare perfectă, nu are decât o zgârietură observabilă la ochiul liber…”, se precizează în anunț.

Lasă un comentariu