Cum Își Menține Minodora Greutatea După Ce A Slăbit 40 De Kilograme: „Mănânc De Toate”

eduard

La 43 de ani, Minodora este „La Maxim” doar din punct de vedere profesional, deoarece fizic artista nu mai seamănă deloc cu ea…

După ce a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme, Minodora mărturisește că mănâncă de toate, însă cu limită…

Pentru Minodora, greutatea nu a părut să fie un impediment… până în momentul în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. Drept urmare, artista în vârstă de 43 de ani a reușit să dea jos, în aproximativ doi ani, 40 de kilograme. după ce a luat decizia radicală de a-și micșora stomacul, Minodora a reușit să dea jos foarte mult și, ce e mai important, să se mențină.

Artista nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la o operație de micșorare a stomacului, după ce a încercat mai multe diete care, mai devreme sau mai târziu, își arătau efectul yo-yo, Minodora revenind la greutatea inițială. Iată însă că, după operație, artista a reușit să slăbească enorm și, cu puțin autocontrol, să-și păstreze greutatea optimă. Dacă în urmă cu doi ani avea 100 de kilograme, acum Minodora a ajuns la 60, în condițiile în care, spune ea, mănâncă orice. În ce constă secretul? În moderație, în limitarea porțiilor, dar și în mișcare, pentru că artista face și sport.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate’, a spus Minodora la Antena 1.

„Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine’, a mai mărturisit Minodora la „Acces Direct’.

„Eu am stomacul tăiat prin operația de gastric sleeve din 2017. Însă vreau să se știe foarte clar de la o persoană care a trecut prin așa ceva. Operația de tăiere de stomac nu îți taie pofta de mâncare! Doar că nu mai poți mânca o perioadă la fel de mult. După care dacă tot mănânci, mănânci stomacul se mărește din nou, pentru că este elastic, ca un balon. După operație am pus într-un an și jumătate peste 5 kilograme. Nici nu am apucat să se facă procesul de slăbire. Eu am pornit de la 100 de kilograme și acum am 62!’, spunea Minodora, acum ceva vreme, la Acces direct.

Lasă un comentariu