Cum îi vor explica Smiley și Gina Pistol fiicei lor cu ce se ocupă: „Nu vreau să fie genul de copil…

eduard

Gina Pistol (42 de ani) a povestit un moment haios petrecut la unul dintre concertele lui Smiley (40 de ani) unde fiica lor, Josephine, era de asemenea prezentă. Totodată, prezentatoarea TV a spus că, atât ea, cât și solistul, se gândesc foarte des la cum îi vor explica fiicei lor cu ce se ocupă.

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Gina Pistol a vorbit, printre multe altele, despre modul în care și-ar dori să-i explice lui Josephine cu ce se ocupă părinții ei, dar și despre relația deosebită pe care fiica ei o are cu muzica.

Gina Pistol, Smiley și fiica lor, Josephine, moment amuzant la unul dintre concertele solistului
Smiley și Gina Pistol se gândesc deseori la cum îi vor explica lui Josephine joburile lor. Până acum, Josephine și-a văzut părinții la TV și fiind opriți de oameni pe stradă pentru fotografii. Recent, Gina a povestit un episod amuzant, petrecut la unul dintre concertele lui Smiley.

„A oprit duba cu care mergeam lângă scenă, Andrei s-a dat jos, apoi și eu cu Josephine în brațe. Au început oameni de acolo să aplaude și Josephine s-a întors crezând că pentru ea, să vezi cum făcea cu mâna”, a povestit Gina Pistol râzând, în podcastul lui Damian Drăghici.

„Nu vreau să fie genul ăla de copil răsfățat”
Gina Pistol consideră că activitatea profesională a ei și a lui Smiley va fi un subiect greu de explicat pe înțelesul lui Josephine, motiv pentru care este deschisă către a deschide această discuție la psiholog.

„Ne gândim foarte des la asta, nu știu cum o să facem. Nașa noastră de cununie ne-a recomandat un psiholog foarte bun pentru a merge toți trei, special ca să știm să abordăm cea mai sănătoasă variantă pentru a-i prezenta ei treaba asta. E greu de gestionat. Nu vreau să devină, la cum este ea sigur n-o să devină, dar nu vreau să fie genul ăla de copil răsfățat și «bă tu știi cine e tata, cine e mama?». Trebuie să învățăm să facem treaba asta cât mai curat”, a mai declarat Gina Pistol, pentru sursa citată.

Josephine are înclinații muzicale
Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în martie 2021. Acum în vârstă de 2 ani și aproape 9 luni, Josephine este din ce în ce mai atrasă de muzică, dar și de dans, respectiv de balet. În timpul sarcinii, Gina a povestit că îi punea fiicei sale muzică la căști. Cât timp a fost însărcinată, dar și după ce Josephine s-a născut, Gina și Smiley au expus-o la muzică clasică.

„Da (n.red.: Josephine are înclinații artistice). Când eram însărcinată îi puneam muzică, este o aplicație foarte mișto făcută, cred, de un pianist, special pentru copiii lui. Băiatul lui la 7 ani știa nu știu câte limbi străine pentru că îți dezvoltă o parte a creierului. Muzică experimentală, muzică grea”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol: „Copiii noștri sunt peste noi”
Josephine ascultă și acum, atunci când ia masa, același stil muzical. Gina a mărturisit că, pe ea, acel jazz experimental o obosea. În timpul sarcinii, Gina spune că simțea că Josephine reacționa la muzică. Oricum, a mai spus prezentatoarea, ea, Smiley și Josephine ascultă foarte multă muzică acasă.

„Are o ureche muzicală foarte bine dezvoltată, felul în care dansează. A avut o cărticică despre Lacul Lebedelor și apăsai câte un buton și se auzea o mică parte din muzică. Am zis hai să-i arăt ce este baletul. Era fascinată, după ce a văzut a început și ea (n.red.: să danseze). O văd cum reacționează, mimica ei se schimbă de la o piesă la alta. Știe accentele, se oprește la fix, cu priză, când se termină melodia. Copiii noștri sunt peste noi”, a mai declarat Gina Pistol, pe YouTube.

Lasă un comentariu