Cum arată vila soților Măruță? Andra și Cătălin și-au cumpărat o casă de 1 milion de euro

0

Cum arată vila soților Măruță? Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au construit o familie minunată, având împreună doi copii, un băiat și o fată. Andra și moderatorul de la PRO TV și-au cumpărat o vilă luxoasă pentru a avea un spațiu mai mare pentru copiii lor. Cum arată aceasta?

Cum arată vila soților Măruță? Andra și Cătălin și-au cumpărat o casă de 1 milion de euro

Cum arată vila soților Măruță? Andra și Cătălin sunt două dintre cele mai iubite vedete din România. Cei doi formează un cuplu de mulți ani și au doi copii împreună. După ani de muncă, cei doi au reușit să-și cumpere casa visurilor. Vila lor este situată în cea mai luxoasă zonă din Capitală, și anume Pipera. Cătălin și Andra au o curte mare, terasă, piscină, dar și un spațiu mare în fiecare cameră. Cătălin și-a amenajat chiar și un studio pentru propriul podcast, iar când a fost infectat cu COVID-19, acesta a prezentat emisiunea în direct din casa sa.

Ziua mea începe întotdeauna devreme. Încep cu grădiniță și școală, adică îi duc pe copii și, pe drum, mai stăm de vorbă, ascultăm muzică. Urmează diverse alte întâlniri și pregătirea pentru emisiunea live.După aceea mă ocup de podcast: mă uit pe montaje, adică episoadele aproape gata de a fi publicate, mă gândesc la următorii mei invitați, dau telefoane și stabilesc date pentru înregistrări. De obicei, înregistrez seara. Seara, dacă am o zi mai ușoară, îi prind și pe copii treji, luăm cina împreună, ne jucăm. Dacă ajung târziu, o prind doar pe Andra și stăm împreună. Nu îmi dau seama cum trece timpul! Sunt, într-adevăr, atent la dorințele publicului și sunt conștient de fCând ești în lumina reflectoarelor, chiar filmând în regim de live zi de zi, nu mai vezi lucrurile în mod obiectiv și deciziile pe care le iei pot fi văzute cu alți ochi după un timp”, a detaliat vedeta, potrivit playtech.ro.


Secretul relației dintre Andra și Cătălin Măruță

În cadrul unui interviu, Cătălin Măruță a vorbit despre relația cu Andra. Cei doi sunt împreună de peste 15 ani, iar prezentatorul Tv a spus care este secretul relației pe care o are cu artista. ”Că ne potrivim, suntem foarte buni prieteni înainte de orice. Iubire înseamnă nu doar romantism, ci şi ajutor reciproc, respect, admiraţie. Adică eu mă uit la ea şi sunt mândru că sunt soţul ei, întelegi? Mă consider norocos. Cred că într-o relaţie fericită, e esenţial să simţi asta.Blândeţea, inteligenţa, umorul, frumuseţea, talentul, carisma, tactul, corectitudinea, feminitatea. Stai, trebuia să mă opresc doar la trei?”, a spus Cătălin.

Întrebat cum a cucerit-o pe Andra, moderatorul Tv a declarat că au fost sinceri unul cu celălalt, iar naturalețea a jucat un rol important în relația lor. Cei doi s-au căsătorit in 2008, iar cununia religioasă a avut loc la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelului. Andra și Cătălin au fost cununați de Dana și Cornel Ciocan, iar nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszhany, fost patron de la CFR Cluj și soția sa, Ana Maria