Cum arată vila în care locuiește Mirela Vaida. Are o curte imensă și foarte frumoasă

eduard

Mirela Vaida și întreaga familie s-au mutat în casă nouă. Împreună cu soțul și cei trei copii, aceștia locuiesc acum la țară, departe de București. Au și pădurea aproape, se pot juca în aer liber când doresc, lucru pe care nu îl puteau face cât timp erau în Capitală.

Vedeta a postat și câteva fotografii din curtea proaspăt reamenajată, iar fanii au putut observa că aceasta este îndrăgostită de flori. Prezentatoarea are trandafiri peste tot, dar și alte flori de diferite culori, iar terasă oferă o priveliște ce-ți taie răsuflarea.

În 2019, Mirela Vaida a decis să facă o schimbare radicală, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și și-a luat o casă în afara Bucureștiului. Locuința este una mare, cu 5 camere, spațioasă și cu mult spațiu unde pot alerga cei trei copii.

„Deci ne-am mutat la casă nouă.. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, manzii și copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpisori, fluturași și albine, că deh.. am vrut lângă pădure…E o liniște totală.. dar și prea multă liniște dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea.’, a explicat Mirela Vaida.

De curând, prezentatoarea a postat mai multe fotografii din curtea sa, iar la descriere a scris că nicăieri nu-i ca acasă.

‘Nicăieri nu-i ca acasă’, a scris Mirela Vaida în dreptul imaginilor.

Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie
Mirela Vaida și soțul ei se cunosc și formează o relație de 16 ani. În urmă cu 12 ani, atât în fața preotului, cât și a ofițerului de stare civilă, cei doi și-au unit destinele pentru totdeauna. Prezentatoarea de la Antena1 a povestit într-un interviu cum a reușit relația lor să reziste atât de mult timp și care este secretul cuplului!

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie’, a povestit Mirela Vaida.

Lasă un comentariu