Cum arată vila de lux pentru care Cristina Șișcanu caută menajeră. A fixat și salariul!

eduard

Inițial, vedeta înșiruise condițiile de angajare, afirmând că viitoarea menajeră va fi plătită ”înzecit” pentru eforturile sale.

“Bună, fetelor! Vreau să vă spun că îmi caut o doamnă care să mă ajute cu toate treburile casei și evident să fie pricepută în așa ceva și să aibă experiență în zona aceasta. O să enumăr foarte repede câteva condiții, ce am eu nevoie în mare, în rest voi discuta cu persoana în privat toate celelalte detalii.

În primul rând am nevoie de o doamnă care să vină zilnic de luni până vineri, de pe la ora 9.00 până la ora 17.00 și să țină casa, cum se spune. În viața mea profesională mai apar încă două proiecte pe lângă toate celelalte pe care le am și nu am cum singură să gestionez toate treburile casnice”, le-a transmis Cristina Șișcanu fanilor pe Facebook.

“Vreau o doamnă căreia să îi pese de tot ce face, să se integreze în familia noastră, să ne cunoască foarte bine casa și cum merg lucrurile la noi în familie. Atât pot să spun, că copiii noștri sunt destul de ordonați și cuminți.

Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică și că face lucrurile, nu doar așa automat, ci că le-ar face pentru ea, iar atunci o să fie răsplătită înzecit, oricum detaliile acestea le vom discuta în privat. Deja am primit peste 20 de mesaje în acest sens, sper să fac alegerea potrivită ”, a mai spus vedeta.

Salariul pe care îl va plăti Cristina Șișcanu menajerei
Ulterior, după ce a cerut părerea fanilor, întrebându-i care sunt prețurile pe această piață și cum se plătește – la zi sau la oră – Cristina Șișcanu a revenit cu precizări și a anunțat și salariul.

Dacă inițial spusese că are nevoie de o femeie în casă în fiecare zi a săptămânii, ulterior s-a răzgândit, afirmând că trei zile pe săptămână (exceptând weekendul) sunt suficiente.

Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu, mamă full-time și angajată, a spus că s-a documentat și prețul ar fi de 8 – 14 euro pe oră, în funcție de țară. Cel puțin așa i-au scris doamnele care se ocupă cum așa ceva peste hotare. Dacă în Spania și Italia tariful este de 8 – 10 euro, în Franța și Belgia acesta ajunge la 12 – 14 euro.

”Am făcut eu, așa, un calcul, dacă ar fi vorba despre 5 ore pe zi, 3 zile pe săptămână, fără weekend, 50 de euro pe zi, 250 de lei. Ori 3, ar fi 750 de lei, deci 3.000 de lei ar fi menajul plătit unei doamne pricepute, care să vină de câte 3 ori pe săptămână, câte 5 ore. Cum vi se pare?”, a spus Cristina Șișcanu.

Iar doamna pricepută trebuie să cunoască locuința vedetei, acolo unde trăiesc ea, Mădălin Ionescu, fetița lor, Petra, și Filip, băiatul omului de televiziune din fosta căsătorie.

Cum arată vila de lux a vedetei
Din fericire, Cristina Șișcanu a arătat casa unde locuiește în filmulețele postate până acum în mediul online. În toamna anului trecut, când decisese să o scoată la vânzare, pentru că familia are nevoie de o lucuință mai spațioasă, a arătat-o fanilor.

„Prieteni, astăzi vă prezint o parte din casa noastră pe care am scos-o la vânzare. Nu pot să prezint casa într-un singur video, așa că astăzi vă prezint livingul și bucătăria. Acesta este livingul nostru. A fost renovat acum un an și jumătate, conform designerului, adică nu a fost făcut așa de capul nostru. Se și vede. A fost un proiect realizat de designer și amenajat cu acesta. (…) Toate detaliile sunt foarte bine incluse în peisaj.

Bun, ce vreau să vă spun este că, din zona de living se intră în zona de bucătărie. Bucătărie care în primii ani am lăsat-o open space, însă mai târziu am închis-o în sticlă. (…) Bucătăria am renovat-o tot de curând. Vedeți că tot de designer este făcut tot.

Vreau să vă spun că gresia este deosebită. Faianța la fel. Am investit ceva în bucătărie, iar aparatura este toată de ultimă generație. (…)

Sunt foarte multe detalii pe care aș putea să le dau, dar ne trebuie foarte, foarte mult timp și se face un film foarte, foarte lung. Deci asta este zona de bucătărie, living și dining.

A noastră casă, aceasta pe care o scoatem la vânzare, are 196 de m2 utili, este în duplex și accesul din DN1 este foarte ușor de făcut și nu este departe. Este localizată în Otopeni”, a spus Cristina Șișcanu, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu anunțau atunci că au de gând să vândă casa complet mobilată și echipată, nu vor lua cu ei decat hainele și actele, bunurile personale.

„Oricum nu luăm nimic din casă, doar lucrurile personale: haine, acte, cam astea. În rest, nimic, mai ales că în ultimii doi ani am tot renovat prin ea: și baia de jos, și bucătăria este nou-nouță, după ultimele standarde moderne, camera de jos. care-i camera lui Filip, am eu dressingul meu care este făcut dintr-o mobilă așa, deosebită, livingul l-ați văzut, că m-ați tot întrebat”.

Cert este că de atunci nu a apărut niciun client cu adevărat interesat, așa că familia locuiește în continuare acolo. Însă e clar că locuința e greu de întreținut, dovadă fiind anunțul postat recent de vedetă.

Lasă un comentariu