Toata Romania il stie pe Ghita Muresan! Este cel mai inalt sportiv care a jucat in NMA! Romanul are o inaltime de 2,31 de metri, iar sotia lui pare pitic pe langa el, desi si ea este inalta! Liliana Ghita are 1,85 de metri si au impreuna doi baieti!

Supranumit Big Ghita, Ghita Muresan este cel mai titrat jucator de baschet din Romania si cel mai inalt sportiv care a jucat in NBA! De mai bine de 20 de ani, sportivul traieste in America, acolo unde a reusit sa-si construiasca o cariera si la Hollywood, unde a jucat in cateva filme.

Mai mult, Ghita este casatorit de peste 20 de ani cu Liliana, o fosta jucatoare de baschet. Au impreuna doi baieti: George (22 ani) si Victor (20 de ani).

Copiii sunt sportivi si joaca baschet, avand in vedere ca si ei sunt foarte inalti. George si Victor au peste doi metri inaltime, iar atunci cand ies pe strada toti patru atrag toate privirile.

In prezent, Ghita Muresan are o academie de baschet in Virginia si incearca sa descopere talente care sa ajunga in cel mai puternic campionat din lume. Sportivul a organizat activitati dedicate juniorilor si in Romania, mai ales ca in fiecare vara isi petrece vacanta, alaturi de familie, la Cluj Napoca.