Cum arată Olivia Steer în pantaloni scurți, la 46 de ani: „Incredibil: soțul meu și-a…”

eduard

În acest weekend, Andi și Olivia au ieșit la o întâlnire romantică, iar vedeta a postat o fotografie în mediul online. 9.000 de persoane au apreciat imaginea, mai ales că sunt rare momentele în care aceștia sunt văzuți împreună.

După 17 ani de căsnicie, Andi Moisescu și-a invitat soția la o întâlnire romantică și fanii din online ai cuplului au fost plăcut surprinși că după atâta timp împreună cei doi încă mai fac astfel de gesturi unul pentru celălalt.

„Incredibil: soțul meu și-a scos, în seara asta, iubita in oraș!’, a scris Olivia în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Andi Moisescu a optat pentru un costum crem, de vară, și o cămașă în nuanța roz pal, la care a accesorizat o pereche de pantofi sport albi.

Olivia a purtat tot un costum format din două piese, dar cu pantaloni scurți, ivoire, un top negru, accesoriile fiind alese în aceeași culoare. Cureaua aurie i-a scos în evidență talia perfectă, soția lui Andi atrăgând privirile celor din jur.

Cum a început povestea de dragoste dintre Olivia Steer și Andi Moisescu
Este căsătorit de 17 ani cu Olivia Steer, iar Andi Moisescu susține că nu există un secret propriu zis care să asigure un mariaj longeviv. Ingredientul principal este iubirea în cuplul lor, iar restul se rezolvă de la sine cu răbdare. Nu-și fac ambiții și nici reproșuri, astfel că totul merge ca uns.

Până să ajungă însă să fie împreună, juratul de la „Românii au talent’ a avut ceva de „tras’, pentru că partenera lui nu s-a lăsat deloc ușor cucerită.

Andi Moisescu a trebuit să-și pună în aplicare toate tacticile de „cuceritor’ pentru a-i câștiga iremediabil inima soției lui. A așteptat destul de mult timp până ce Olivia Steer „i-a cedat’, dar efortul lui a fost răsplătit cu o căsnicie perfectă, la care multe cupluri râvnesc.

Andi Moisescu a auzit întâmplător de Olivia Steer. Deși amândoi lucrau în cadrul aceluiași post de televiziune, nu s-au intersectat o lungă perioadă de timp. Prezentatorul TV a povestit că a aflat de ea, după ce un vecin de palier, prieten comun, i-a menționat-o. Bărbatul era un amic vechi de-al ei și erau din același oraș.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea.

Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?, ‘Cu cine?, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ‘Păi, ia să te uiți, s-o vezi!. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ‘Ia uite, mă, cum de nu o știam!’, a spus Andi Moisescu în podcastul lui Mihai Bobonete.

Imediat ce a văzut-o, Andi Moisescu s-a îndrăgostit pe loc de ea, fermecat de frumusețea ei ieșită din comun. Juratul emisiunii de pe PRO TV a avut însă ceva de furcă până să ajungă să formeze un cuplu. A declarat că relația lor s-a format treptat, pentru că Olivia Steer s-a lăsat greu cucerită.

„Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor…că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu’, a mai povestit juratul de la „Românii au talent’.

Lasă un comentariu