Cum arată micul dejun într-un hotel din Eforie Nord, cu 370 lei pe noapte. „Parcă e farfurie de pomană!”

eduard

O turistă s-a trezit în mijlocul unei experiențe deloc plăcute după ce s-a cazat la un hotel din Eforie Nord, unde a plătit un preț considerabil de 370 lei pe noapte. Cu așteptări mari în privința serviciilor și a mâncării, femeia a fost șocată să descopere condiții modeste și un mic dejun dezamăgitor.

Nemulțumită de situație, turista a ales să împărtășească întâmplarea cu internauții, în speranța că experiența ei neplăcută nu se va repeta și în cazul altor turiști.

Cum arată micul dejun într-un hotel din Eforie Nord, cu 370 lei pe noapte
Femeia a fost surprinsă în mod negativ când a descoperit ce i s-a oferit pentru micul dejun. Fotografia postată pe rețeaua de socializare arăta un mic dejun sărac în opțiuni și fără nicio variație pe parcursul celor patru zile petrecute la hotel. Deși inițial hotelul le-a promis turiștilor un mic dejun inclus în preț, femeia a fost șocată să afle că copilul lor nu primește micul dejun deoarece nu au plătit suplimentar pentru acesta. În urma unei discuții tensionate cu patronul hotelului, turista a fost jignită și umilită în fața altor turiști, care au fost martori la disputa acerbă.

După o primă experiență pozitivă cu același hotel, cu doi ani în urmă, turista se aștepta la aceleași servicii de calitate și la o mâncare gustoasă și diversificată. Cu toate acestea, realitatea s-a dovedit complet diferită. Micul dejun oferit consta într-un platou cu ouă și cârnăciori, care a devenit rapid monoton și dezgustător în ochii femeii. Aceasta a remarcat că aceeași mâncare a fost servită în fiecare dimineață, fapt ce a dus la o scădere a plăcerii de a lua micul dejun în incinta hotelului.

De asemenea, turista a fost șocată să afle că micul ei copil nu primește micul dejun deoarece nu au achitat în plus pentru acesta. Într-o discuție cu patronul locației, femeia a încercat să argumenteze că suma plătită pentru cameră ar trebui să includă și micul dejun pentru toți membrii familiei, însă a fost întâmpinată cu ostilitate și lipsă de respect. Patronul a răspuns că suma achitată reflectă doar mâncarea pentru o persoană și a continuat să o jignească în fața celorlalți turiști.

Turista a mai observat și alte probleme în ceea ce privește condițiile generale ale hotelului
Camera era infestată de furnici, iar apa la toaletă nu funcționa corespunzător. În plus, turista a remarcant că gardul din jurul hotelului era abia vopsit, în timp ce interiorul era neglijat și într-o stare deplorabilă. Cu toate acestea, piscina hotelului era un punct pozitiv în ochii femeii, însă acest lucru nu justifica în niciun fel prețul exorbitant pe care trebuie să-l plătească un turist pentru o noapte de cazare.

Experiența dezamăgitoare a acestei turiste demonstrează că uneori prețurile ridicate nu se reflectă în servicii de calitate.

Este important ca turiștii să fie atenți la recenziile și recomandările altor persoane înainte de a face o rezervare la un hotel.

De asemenea, hotelierii ar trebui să fie conștienți de impactul negativ pe care îl poate avea un serviciu proastă asupra imaginii și reputației lor.

Lasă un comentariu