Cum arată Loredana fără extensii sau perucă. Diva a renunțat la look-ul extravagant Citeşte întreaga ştire: Cum arată Loredana fără extensii sau perucă. Diva a renunțat la look-ul extravagant

eduard

Loredana Groza a renunțat la extensiile și perucile cu care și-a obișnuit fanii și a adoptat un look natural. Artista în vârstă de 53 de ani și-a uimit admiratorii de pe rețelele de socializare cu câteva imagini în care apare cu părul său natural, dar și cu foarte puțin make-up.

În ultima perioadă, vedeta a avut doar postări în care apărea că părul lung sau până la umeri, în bucle mari, în diferite nuanțe de blond. De data aceasta, ea a revenit în mediul online într-o postură cu totul diferită.

Loredana Groza, fără extensii și machiaj
Loredana s-a fotografiat în mașină, în timp ce se îndrepta în studio. Aceasta a ales să îmbrace o haină gri deschis, ca pentru o zi de toamnă răcoroasă. Însă ceea ce a atras atenția a fost părul ei, care de data aceasta nu mai era nici lung și nici blond închis.

Îndrăgita cântăreață s-a fotografiat naturală, cu părul scurt și brenton pe o parte, în nuanțe de blond deschis. De asemenea, Loredana a ales și un look mai simplu în materie de machiaj, purtând doar puțină mascara, blush și lipstick.

Fotografiile postate pe Instagram au fost însoțite de mesajul: „Noi avem ziua de azi”, una dintre cele mai iubite piese ale ei, ce a fost lansată în urmă cu șase ani.

Loredana a revenit apoi pe rețeaua de socializare, filmându-se în studio, alături de colegii ei. În imagini, vedeta apare cu același look care a atras aprecierile internauților.

„Ești superbă, dragă Loredana”, „Ești mai frumoasă acum ca în tinerețe”, „Ce frumoasă ești așa naturală”

Cum s-a schimbat viața artistei după vizita în India
Viața Loredanei s-a schimbat radical după ce artista a participat la mai multe seminarii ale lui Sadhguru. Aceasta a ascultat învățăturile liderului Fundației Isha și le-a aplicat mai apoi în viața ei de zi cu zi.

De asemenea, ea a mărturisit că își face meseria cu plăcere de fiecare dată, întrucât aceasta face parte din ea.

„Nu cred că este o diferență între carieră și viața. Viața este viața. Nu fac diferență între meseria pe care o fac și viața mea. Muzica e viața mea, muzica este meseria mea, face parte din mine. Niciodată nu spun că mă duc la treabă sau că am treabă. Fac totul ca și cum e prima dată, fac cu mare bucurie. Faptul că publicul și atâția oameni sunt alături de mine, de când eram doar o copilă, sunt cel mai mare dar și binecuvântare”, a declarat Loredana la Antena Stars în urmă cu ceva timp.

Lasă un comentariu