Cum arată la 30 de ani băiatul lui Adriean Videanu? Andrei face bani din reciclarea gunoiului FOTO

0

Fost ministru al economiei și primar al Capitalei, Adriean Videanu are doi copii, o fată și un băiat, care au primit pe mână afacerile familiei.
Fost ministru al economiei și primar al Capitalei, Adriean Videanu are doi copii, o fată și un băiat, care au primit pe mână afacerile familiei. Dacă Diana se ocupă de combinatul producător de produse din marmură, Andrei a prins trenul reciclării deșeurilor și gunoiului.

”Firma procesează zilnic circa 500 de tone de deșeuri, peste o treime din deșeurile municipale generate în București, fiind controlată de fondul de investiții Axxess Capital. (…) Este vorba de Rom Waste Solutions, afacere din domeniul sortării și reciclării deșeurilor, în care Axxess Capital a preluat un pachet de 65% din acţiunile companiei contra sumei de 6 milioane de euro. Alte 35% din acțiunile Rom Waste Solutions au rămas în posesia unor acționari minoritari, printre care şi Andrei Valentin Videanu, fiul fostului vicepremier Adriean Videanu”, nota presa economică despre apariția lui Andrei Videanu în rândul oamenilor de afaceri autohtoni.

Băiatul lui Adriean Videanu a absolvit Universitatea George Washington din Statele Unite
Dacă Andrei a absolvit Universitatea George Washington din Statele Unite, Diana a absolvit studii economice la Londra, apoi a preluat conducerea companiei producătoare de marmură a tatalui ei, Adriean Videanu. Anul trecut, Diana – care s-a căsătorit în 2018 cu un jurist – declarase că intenționează să viziteze toate țările lumii, din cele 195 existente reușind să pună piciorul în 38, până acum.
În iunie 2018, Adriean Videanu a fost achitat în dosarul în care a fost judecat alături de fosta șefă DIICOT, Alina Bica. În noiembrie 2016, Alina Bica a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului, însă a fost achitată pentru două infracţiuni de abuz în serviciu şi o alta de favorizarea făptuitorului. În acelaşi dosar, fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu.