Constantin Enceanu si Angelica sunt impreuna de 36 de ani si au impreuna o familie frumoasa. Cei doi s-au cunoscut la locul de munca: lucrau la Inteprinderea de Transformatoare si Motoare Electrice Filiasi.

Cel care s-a indragostit nebuneste a fost Constantin Enceanu, care a fost hotarat sa o cuceareasca. La doar cateva luni dupa ce au inceput sa iasa impreuna, cei doi au plecat intr-o vacanta si atunci artistul i-a spus Angelei ca doreste sa se casatoreasca cu ea.

La doar sapte luni dupa ce s-au cunoscut, Constantin Enceanu a mers la parintii ei si a cerut-o, iar doua luni mai tarziu au stabilit data nuntii. Cei doi s-au casatorit civil in anul 1985, la Filiasi, iar un an mai tarziu s-au cununat religios in Visina-Olt, satul natal al artistului. La putin timp a venit pe lume si fiica lor, care le-a daruit doi nepoti.

Solistul a marturisit ca au existat probleme de cuplu, dar au luptat din rasputeri sa le depaseasca. „Tinerii în ziua de astăzi nu mai au răbdare. Nu am spus niciodată „gata” în mariaj. Ne-am certat, ca orice om. Dar niciodată nu am spus că am terminat-o soției mele. Dacă aș fi zis-o înseamnă că m-aș fi gândit, dar nu am făcut-o niciodată. Lucrurile astea grave nu trebuie spuse decât atunci când simți că ruptura va exista sigur. Sunt drăgăstos cu persoanele de lângă mine, așa am fost dintotdeauna.

Pe mine căsnicia m-a ajutat să mă maturizez, dar nu m-a schimbat dramatic. Eu cu soția mea ne pupăm pe obraz de fiecare dată când plecăm din casă. Când ne întâlnim ne pupăm. Asta este o apropiere și face relația și mai strânsă. Spunem din suflet „te iubesc”. Când spun asta, nu o spun gratuit. Sunt prea sincer”, a spus Constantin Enceanu la Antena Stars, conform Spynews.