Cum arată cea mai musculoasă femeie din lume

eduard

Culturista Nataliya Kuznetsova (31 de ani) este cea mai musculoasă femeie din lume. Rusoaica a început antrenamentele cu greutăți la doar 14 ani, iar în 2013 a absolvit Moscow State Academy of Physical Culture.

Cum arată cea mai musculoasă femeie din lume
Pentru a ajunge la fizicul din prezent, Nataliya a apelat la steroizii anabolizanți, hormoni sintetici care sporesc capacitatea organismului de a produce țesut muscular, dar și la blocante de estrogen. Pe Instagram, culturista are 1 milion de urmăritori.

„Primesc mii de comentarii pozitive, dar sunt și oameni care îmi spun cum să trăiesc și ce cred ei că ar trebui să fac. Pe hateri pur și simplu îi blochez”, declara Nataliya într-un interviu, cu ceva timp în urmă.

„Incredibil de frumoasă!”; „Corpul perfect!”; „Arăți ireal!”; „Ești grozavă! Puternică și frumoasă, ești un star, o inspirație pentru toți cei care iubesc culturismul. Ești cea mai tare!”; „Ține-o tot așa! Ești minunată. M-ai inspirat să mă antrenez, iar până acum am slăbit 30 de kilograme. Mulțumesc!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile pozitive ale urmăritorilor sportivei.

„Frumusețea stă în ochii privitorului, în ai mei NU!”; „Mulți steroizi și botox în buze. Nimic frumos în opinia mea. Dar, dacă asta o face fericită, a reușit!”; „Nu o cunosc, dar iubitul sigur îi e fidel! HAHA”; „Deloc atractivă, părerea mea!”; „Sigur este femeie?”; „E prea mult! Dar este decizia ei”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele care-i critică fizicul musculos.

Atleta este căsătorită cu Vladislav Kuznetsov, fost luptător de wrestling, retras în prezent din activitate. Rusoaica are 125 kg la 1,73 m înălțime, bicepși de 51 cm și coapse de 84.

Lasă un comentariu