Cum arată casa de lux în care locuiește Monica Tatoiu! Costă 2,5 milioane de euro și are 9 dormitoare

0

Monica Tatoiu locuieste intr-un adevarat palat! Casa vedetei costa 2,5 milioane de euro si este una dintre cele mai securizate. Vila familiei Tatoiu este construita pe doua niveluri si dispune de un sistem de alarme foarte complex. Camerele video din exterior surprind fiecare intrare, inclusiv cea din garaj, asa ca nimeni nu se poate apropia de o usa fara sa fie filmat.

Cum arata locuinta de lux a Monicai Tatoiu?

Monica Tatoiu si partenerul sau de viata, Victor Tatoiu, traiesc intr-o vila de proportii care este evaluata la nu mai putin de 2,5 miliaoane de euro. Locuinta acestora este construita pe doua niveluri si dispune de un sistem de maxima siguranta. Intrarile au camere video din dotare, asa ca nimeni nu se poate apropia de casa celor doi fara sa fie filmati.

De asemenea, exista sisteme e incalzire care topesc zapada chiar sub asflat, in fata garajelor si a scarilor exterioare. Monica Tatoiu a cumparat terenul in anul 1996 pe locul in care era o groapa de gunoi, fara trotuar, canalizare sau electricitate. Victor Tatoiu s-a straduit sa faca din casa una din cele mai inteligente.

„Eu pot sa controlez in fiecare secunda cine este in casa sau afara”

”Casa este in permanenta conectata si monitorizata de o firma de securitate si avem posibilitatea sa o vedem din orice parte a lumii, prin Internet. Eu pot sa controlez in fiecare secunda cine este in casa sau afara pentru ca toate camerele video imi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmeaza pe aceste camere se transfera in timp real si se inregistreaza pe un server.

In plus, sistemele de protectie activa anunta intr-o secunda firma de paza daca se intampla ca vreun intrus sa incerce sa ne intre in casa. Tot sistemul de protectie a casei este inventat de mine, astfel incat nimeni nu stie cum functioneaza si am siguranta ca nimeni nu imi poate intra in casa fara voia mea. Daca va uitati bine, usile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de usi supersecurizate, pentru ca nimeni nu poate intra in casa mea fara ca eu sa stiu”, spuneau Victor si Monica Tatoiu.