Cum arată casa cuplului Andreea – Cabral Ibacka. Prezentatorul TV a investit 15.000 de euro pentru a-și amenaja o cameră de gaming

eduard

Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți din anul 2011 și formează unul dintre cele mai joviale cupluri din showbiz-ul românesc. În anul 2018, cei doi anunțau că își caută o nouă locuință, având în vedere că actrița o adusese pe lume pe fetița lor și aveau nevoie de mai mult spațiu. După luni întregi de căutări, aceștia au găsit un imobil pe placul lor, situat într-un cartier de la marginea Bucureștiului. Prezentatorul TV și actrița au făcut investiții serioase și au transformat spațiul în căminul visurilor lor, lucru care se poate observa în imaginile postate de aceștia în mediul online.

Cabral și Andreea Ibacka și-ar fi dorit să-și construiască căminul de zero, însă au recunoscut, în urmă cu ceva vreme, că timpul nu le permite să demareze un astfel de proiect. Totuși, cei doi soți au cumpărat o vilă cochetă în Capitală, pe care și-au amenajat-o după bunul plac. Prezentatorul TV a cheltuit 15.000 de euro pentru a-și amenaja un mic studio de filmări în subsolul casei.

Cabral și Andreea Ibacka sunt proprietarii unei vile spațioase dintr-un cartier situat la marginea Bucureștiului. Locuința a fost achiziționată în anul 2018, odată ce în familia acestora a apărut și primul copil, micuța Namiko. Prezentatorul TV și actrița au recunoscut că și-ar fi dorit să-și construiască casa de la zero, însă programul încărcat nu le-a permit să inițieze un proiect atât de amplu.

„Am găsit ceva… nu chiar ce căutam, dar este o variantă bună. Ne-am gândit să o construim, dar e mult prea complicat.

Ceea ce ne-am dorit noi a fost cam imposibil pentru că avem și două agende super încărcate și ne ocupăm printre picături. Dar cred că o să apară și casa visurilor la un moment dat. E bine oricum că avem un cămin primitor în care ne simțim bine și noi, și prietenii noștri, au loc și cățeii, deci e în regulă. Cațeii sunt răsfățații familiei, intra și-n casă, dorm cu noi în cameră’, spunea Andreea Ibacka, în 2018, potrivit wowbiz.ro.

Cabral a investit 15.000 de euro pentru a-și amenaja un spațiu de recreere
La subsolul locuinței, Cabral și-a amenajat un spațiu de recreere și a investit 15.000 de euro pentru acest proiect. Pasionat de camere video, proiectoare și echipamente tehnice, prezentatorul TV și-a îndeplinit un vis pe care îl avea de mulți ani și a fost ajutat de Dani Vancu să-și creeze un colț de gaming.

„I-am făcut lui Cabral cele mai epice PC-uri pe perete’, este titlul sub care Dani Vancu a postat pe canalul său de Youtube.

Cabral este prezentatorul emisiunii „Ce spun Românii’ și s-a speculat că încasează un salariu lunar de 10.000 de euro.

Care este camera preferată a Andreei Ibacka
Pe contul de Instagram, Andreea Ibacka a postat câteva imagini din dormitorul fiicei sale, susținând că aceasta este încăperea ei preferată. Cunoscuta actriță spune că a schimbat decorul locuinței de când a venit pe lume și cel de-al doilea copil și are în vedere și alte „permutări’ în viitorul apropiat, enumerate în textul de mai jos.

„Pozele acestea sunt făcute acasă, în camera mea preferată. I-aș spune camera lui Namiko, fiindcă așa ne-a fost vorba. Cu mobilă făcută pe comandă, în culori pastel și cu accente copilărești.cDar cum ea și-a exprimat opțiunea să doarmă cu soțul (al meu, nu al ei) „până la 20 de ani’… impropriu spus că e camera lui Namiko.

Apoi a venit la noi Tiago, cu tot cu viză de flotant, și am mai adăugat în decor această căsuță din copac, dar fără copac (momentan loc de joacă). Să doarmă amândoi aici pentru câțiva ani, ne-am zis. Dar nici așa nu s-a putut, fiindcă piciul e încă fanul meu numărul unu și se trezește noaptea pentru lăptic (cam des).

Cert e că de vreo câțiva ani la noi acasă nu se mai știe a cui e camera sau cine e coleg de cameră cu cine. De fapt, nici nu ne trezim de fiecare dată în formula sau încăperea în care am adormit.

Optimistă, totuși, eu mă pregătesc pentru mai multă disciplină în acest sens. Așa că tocmai am mai comandat o saltea de pat pentru mansarda căsuței și acum lucrez cu toată familia pentru aceste permutări. Planul ar fi cam așa:

– Namiko la etaj, în camera ei, acum a lor (wannabe);

– Tiago în patul de jos, în camera lor;

– Eu înapoi în matrimonial, după ani;

– Soțul de-a stânga mea (când e închis la festival, știți ce zic)’, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu