Cum arată casa cumpărată de Brigitte Pastramă în Dubai: „După 6 luni de plâns… Nu e o casă mare, că nu ne-am permis mai mult”

eduard

După multe căutări și tranzacții eșuate, Brigitte Pastramă a reușit să își achiziționeze o casă în Dubai și se declară cucerită de viața pe care a văzut-o acolo. Formalitățile au durat însă foarte mult, la fel și renovarea, dar, după cum a dezvăluit Brigitte în social media, totul se apropie de sfârșit și poate spune deja că are casa ei în Dubai. Evident, vila nu este la fel de mare ca cea din România, dar este de ajuns pentru planurile ei. Iată cum arată casa din Dubai a lui Brigitte!

Anul trecut la final de noiembrie, după ce a trecut prin mai multe încercări, Brigitte Pastramă a reușit să devină proprietară cu acte-n regulă. Pe contul de socializare, vedeta și-a anunțat urmăritorii că a reușit, în sfârșit, să-și cumpere casa mult visată în Dubai. Opt luni mai târziu, Brigitte este tot în Dubai, unde supraveghează muncitorii care se ocupă de casa în care urmează să locuiască alături de fiica ei Sara.

‘Casa am luat-o în august. Am terminat-o. După ce am achiziționat-o, am spart tot în afară de scări, balustradă și geamuri, am schimbat tot. Are 125 mp, este un penthouse. E într-o zonă destul de scumpă, specială pentru familii care au copii la universități. Înainte de handover era vreo 200 de mii (nr. De euro), după ce s-a terminat, a ajuns la 300 și ceva de mii (nr. De euro). Nu am fost pregătită pentru creșterea asta, mereu mă sunau că vin și au trecut șapte luni. Am fost a treia din comunitate. Am plătit 300 și ceva de mii, pentru utilități încă vreo 30 de mii, nu era conectată la apă sau curent, apoi am mai băgat în ea renovări de 25-30 de mii. Prețurile acolo erau de China și manopera și tot. Am băgat cea mai bună calitate și mai ieftină.

Am făcut eu, ramele de exemplu, le-am făcut eu și Florin. Acum, casa valorează un milion și ceva de dirhami, adică vreo 450 de mii de euro. Grădina a fost scumpă. Aia, (nr. gresia) am pus-o eu. Găsești și mai ieftine, la 100 și ceva de mii, depinde de fiecare. Eu am familie mare și aveam nevoie de spațiu. Sara voia camera ei, eu camera mea, un living, o curticică. Este un living, două dormitoare și trei băi’, a spus Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

Brigitte: „Nu e o casă mare, că nu ne-am permis mai mult”
Brigitte Pastramă a fost de mai multe ori în Dubai prin vacanțe și s-a declarat cucerită de tot ceea ce oferă această țară. Ei bine, de atunci a tot cochetat cu ideea de a-și achiziționa o locuință. S-a tot gândit și răzgândit, însă într-un final a ajuns la decizia că merită să aibă o casă în Dubai. Asta cu atît mai mult cu cât a ales ca fiica ei, Sara, să studieze în Dubai, un loc mult mai sigur pentru o adolescentă.

„Mulțumesc Domnului că mi-a ascultat rugăciunile și, după șase luni de plâns, intru acum în casa mea. E aproape gata! Mai este însă de lucru. Eu sunt ocupată cu renovarea de dimineața și până noaptea la ora 22, în fiecare zi. După 10-15 august vin în România, sper să terminăm până atunci’, spunea Bigitte Pastramă pentru Click!.

Vedeta spune că vila din Dubai este una mică în comparație cu cea din România, însă este de ajuns pentru necesitățile lor de acolo.
Brigitte s-a mutat în Dubai pentru fiica ei, Sara
În nenumărate rânduri, Brigitte a mărturisit că alegerea de a cumpăra o casă în Dubai are legătură în primul rând cu fiica ei adolescentă, Sara, pe care a dorit să o țină departe de tentațiile și anturajul din țară, de teama drogurilor și nu numai. Astfel, Sara va studia, în anii următori, la un liceu din Dubai.

„Eu mi-am dorit ca să am o casă în care să pot să o supraveghez pe Sara. Ea face școală acolo a intrat la două licee foarte bune, o școală a viitorului, fac și robotică.

Am vrut să o mut să pe Sara într-o țară unde nu are acces la anumite substanțe și e greu accesibil și alcoolul. Am fost speriată de anturajul în care era și am un deja vu cu fiul meu. M-am felicitat că a fost o idee bună, dar și o investiție imobiliară. A fost un pas greu, însă acolo e greu să dai înapoi’, a mai spus Brigitte.

Casa din Dubai, deși nu este una mare, a costat nu mai puțin de aproximativ 350.000 de euro, iar Brigitte a făcut sacrificii pentru a o achiziționa.

„Am renunțat la confortul de acasă… N-am avut posibilitatea să cumpăr o casă mare. Am vândut două apartamente să iau acolo o căsuță. (…) Pentru mine sunt niște sacrificii. Am renunțat la casa de 420 mp din România ca să stau în Dubai. Acolo am o mașină second hand, pentru că atât mi-am permis să cumpăr cu banii jos’, a mai dezvăluit Brigitte Pastramă.

„Mi-am cumpărat casa acolo în noiembrie, anul trecut, de la un proprietar, doar că este o comunitate nouă. E foarte centrală casa, nu este foarte mare, dar nu terminaseră branșamentul la utilități și ne-au tot ținut câteva luni în hand-over. Am puțin 200 de metri de curte, am doar două dormitoare, un living și trei băi. Nu e o casă mare, e o casă mică, că nu ne-am permis mai mult. Casa din Pipera este mult mai mare, are și piscină’, a mai spus Brigitte.

Cu siguranță Brigitte este nerăbdătoare să se mute în propria casă, iar asta deoarece, după câte mărturisește, nu este deloc ieftin să locuiești cu chirie în Dubai.

„Am strat trei luni la un hotelapart, apoi la Address la Mall Dubai, acum stăm la o rezidență mai mare cu două camere. Chiriile sunt foarte scumpe acolo, merită să-ți iei casă și masină. Tot ce e accesibil turiștilor e scump, dar în momentul în care ești rezident acolo, viața devine foarte ieftină”, a mai dezvăluit Brigitte.

Lasă un comentariu