Cum arată Bianca Drăgușanu cu părul natural. S-a fotografiat fără peruci și extensii: ”Cam așa stă treaba”

eduard

Bianca Drăgușanu are tot ceea ce își dorește și își permite absolut orice. Frumoasa vedetă are mare grijă de imaginea ei, astfel că nu iese din casă nemachiată și nearanjată. Zilnic apărea în fața fanilor cu câte o nouă tunsoare sau culoare a părului, astfel că fanii erau derutați și nu știau ce să mai creadă. De la o vreme, diva sexy nu ezita și le explica celor ce o îndrăgesc în mediul online dacă poartă perucă sau extensii.

Surpriza a venit însă recent! Bianca Drăgușanu a renunțat la extensii, la peruci și inclusiv la mersul la saloanele de înfrumsețare pentru a-și aranja părul. Și l-a spălat de una singură acasă, însă a decis să nu îl usuce și să nu folosească nici măcar un produs de styling. Nu a folosit placa de îndreptat și nici ondulatorul, iar rezultatul a uimit pe toată lumea.

Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu, fără peruci și extensii. De-a lungul timpului mulți urmăritori ai vedetei și-au pus această întrebare. Ei bine, a sosit momentul adevărului. Diva sexy a postat recent pe conturile ei de socializare o fotografie în care își dezvăluie părul natural. Lung și creț, cum nimeni nu se aștepta, și totodată cu o culoare naturală superbă. Nu este nici blondă, nici brunetă și nici castanie, ci o combinație între cele trei, oferindu-i o notă de mister. A captat pe toată lumea, iar zecile de întrebări despre cum are grijă de părul ei au început să-i ia cu asalt secțiunea comentariilor.

‘Cam asa sta treaba cu parul meu ne-ne-ne-coafat.’, a scris Bianca Drăgușanu la poza cu părul ei natural.

Fanii, impresionați de cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu
Nu au fost deloc puțini cei care au rămas fără cuvinte în momentul în care au văzut ce păr natural are Bianca Drăgușanu. Ce-i drept, vedeta se bucură de o podabă capilară bogată și de un creț la care unele femei doar visează. Ba mai mult, culoarea părului este cu adevărat superbă și multe persoane și-ar dori să o aibă așa. Așa cum era de așteptat, cele mai multe dintre urmăritoare au întrebat-o ce rutină are, dar și cm reușește să îl întrețină atât de bine. Fără a ezita, Bianca Drăgușanu a făcut o sesiune de Q&A și le-a răspuns la toate curiozitățile.

Care este motivul pentru care Bianca Drăgușanu poartă peruci
Nu o dată, ci de nenumărate ori, Bianca Drăgușanu a fost întrebată de către marea comunitate de urmăritori de ce poartă mereu peruci. Bineînțeles, vedeta nu a ezitat și a oferit răspunsul mult așteptat. Pe lângă varietatea de culori și coafuri pe care o poate avea constant, aceasta mai are un motiv bine întemeiat. Mai precis, a ales să poarte peruci și extensii tocmai pentru a-și lăsa părul să crească și să se regenereze.

„Apropo de lucrurile care mi-au făcut foarte bine în timp, un an de zile. Unul dintre ele este faptul că am purtat peruci și am ajutat părul să crească fără ca să trebuiască să-l vopsesc sau să-l coafez foarte des.Faptul că ultimii 3 ani din viața mea n-am mai vopsit părul absolut deloc și l-am coafat foarte rar, m-au ajutat să am un păr superb. Arată foarte frumos’, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu