Cum arată apartamentul influenceriței Laura Giurcanu: „Mereu am visat să am propria mea

eduard

Laura Giurcanu, una dintre cel mai bine plătite creatoare de conținut, a făcut publice imagini din apartamentul ei. Cum arată locuința influenceriței?

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au făcut echipă la America Express, sezonul 6, și au reușit să ajungă la inima publicului. Cele două au trecut cu stoicism prin numeroase probe complicate, iar acum culeg roadele. Laura Giurcanu și-a împlinit de curând o mare dorință, a reușit să își cumpere apartamentul mult dorit, la care recunoaște că visa încă din copilărie, dar a început să îl vadă într-o altă lumină și pe fiul Andreei Esca, pe Aris. După competiția America Express, cei doi au fost surprinși sărutându-se și petrecând tot mai mult timp împreună.

Laura Giurcanu și-a cumpărat casa visurilor. Cum arată apartamentul ei
Laura Giurcanu a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, în care apare despachetând un colet. În acest timp, pot fi văzute imagini cu apartamentul modern în care stă. Livingul are un aer tineresc, iar la etaj, influencerița se răsfață într-un dormitor spațios.

„Sunt dor eu despachetând un purificator de aer, într-o seară de marți întâmplătoare, acasă, singură, trăindu-mi viața. V-am arătat doar părți din casa mea, dar nu am reușit să spun întreaga poveste”, mărturisește Laura, pe rețelele de socializare.

Laura Giurcanu, despre apartamentul achiziționat: „Simt că locuiesc aici de o veșnicie”
Vedeta recunoaște că și-a dorit o casă de când se știe, dar abia acum, la 26 de ani, a reușit să o aibă. “Chestia este că mereu am visat să am propria mea casă. Când eram mică, îmi amintesc că mergeam la Ikea și îi spuneam mamei mele cum visul meu era să merg acolo și să-mi decorez casa, așa cum îmi doream, să cumpăr lucruri noi și să construiesc spațiul visat. Și acum, la 26 de ani, am făcut-o. Sunt atât de mândră de mine că am realizat toate astea, încât nu m-aș putea simți mai bine de atât în acest loc.

Simt că locuiesc aici de o veșnicie: este confortabilă, liniștită, este luminosă, este drăguță, este o casă și sunt bucurosă să o numesc a mea. Tot ceea ce visezi, cred cu tărie că poți realiza”, mai spune ea.

A devenit celebră după ce a participat la Next Top Model by Cătălin Botezatu
Laura Giurcanu are 26 de ani și participă alături de Sânziana Negru în sezonul 6 America Express. Drumul ei spre celebritate a început, însă, cu adevărat după ce a câștigat Next Top Model by Cătălin Botezatu, în 2011. Atunci a fost momentul în care viața ei a căpătat un alt sens, iar proiectele au început să vină. Laura Giurcanu a început să lucreze ca model, a defilat pe podium la Paris și Milano. Avea doar 14 ani, dar soarta începuse să îi zâmbească.

Laura Giurcanu a practicat timp de șapte ani atletismul, iar sportul i-a sculptat foarte frumos trupul. De aici până la o carieră în modeling nu a mai fost decât un pas.

Lasă un comentariu