Cum arăta Anghel Damian în copilărie. Imaginea emoținantă postată de iubitul lui Theo Rose

eduard

Anghel Damian este o persoană care preferă să își țină departe de luminile reflectoarelor viața privată. Astfel că, regizorul nu obișnuiește să împărtășească pe rețelele de socializare prea multe detalii sau imagini din viața lui. Însă, de data aceasta, a făcut o excepție și a distribuit în mediul online o fotografie din copilăria lui.

Momentul nu este unul ales la întâmplare. Iubitul lui Theo Rose a vrut să își sărbătorească astfel tatăl, regizorul și scenaristul Laurențiu Damian, care pe 25 ianuarie a împlinit 68 de ani.

Anghel Damian, imagine rară din copilărie
Anghel Damian nu obișnuiește să își expună familia și nici să vorbească prea mult despre viața lui personală. Astfel că, atunci când regizorul distribuie în mediul online o fotografie de familia, cu siguranță este vorba de o ocazie specială. La fel s-a întâmplat și de data aceasta. Iubitul lui Theo Rose a decis să își sărbătorească tatăl cu o imaginea realizată în copilăria lui.

Astfel, Anghel a postat pe InstaStory o fotografie în care apare alături de Laurențiu Damian. În imagine poate fi văzut un Anghel bebeluș care se uita serios la cameră, în timp ce tatăl lui îl ținea în brațe și îi zâmbea.

Așa cum Anghel ține la viața lui privată, și părinții săi preferă să își țină departe de ochii curioșilor viața de familia. Laurențiu Damian a vorbit o singură dată în public despre fiul său și relația pe care acesta o are cu Theo Rose.

„E povestea lor, e viața lor, în care eu nu mă voi amesteca. Sunt și am fost mereu de principiu că atunci când persoanele în cauză sunt puternice, când le leagă sentimente puternice și trainice, atunci acel cuplu va rezista în viață chiar dacă nu-i leagă un certificat, o bucată de hârtie pe care scrie ceva anume sau vreun inel anume, gen verighetă. Am preferat să-i observ de la distanță, din umbră și pot să vă spun că Theo Rose și Anghel mi se par fericiți împreună!”, spunea tatăl lui Anghel Damian în luna octombrie a anului trecut pentru Cancan.

Cine sunt părinții lui iubitului lui Theo Rose
Anghel Damian provine dintr-o familie care a avut întotdeauna legătură cu lumea filmului. Tatăl acestuia, Laurențiu Damian, este un regizor și scenarist român, profesor universitar doctor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, precum și președintele Uniunii Cineaștilor din România.

Și mama lui Anghel face parte din această lume a filmului. Anca Damian (61 ani) este cineastă, operatoare de imagine, producătoare, scenaristă și regizoare. Aceasta este cunoscută ca fiind autoarea filmului „Crulic – Drumul spre dincolo”, realizat în anul 2011.

Părinții lui Anghel Damian au divorțat în urmă cu mai mulți ani. În cadrul unui interviu în urmă cu ceva timp, iubitul lui Theo Rose spunea că obișnuia să își petreacă weekendurile cu tatăl lui, iar în cursul săptămânii stătea cu mama sa.

Lasă un comentariu