Cum arată acum Natalia Oreiro. Celebra actriță și-a făcut părul blond și este de nerecunoscut

0

De Natalia Oreiro a auzit toată lumea, dar puțini sunt cei care au continuat să-i urmărească activitatea după ce a terminat cu telenovelele. Totuși, vedeta a rămas în lumina reflectoarelor, acceptând proiecte noi în televiziune. În 2020, de exemplu, Natalia Oreiro a fost gazda show-ului Got Talent Uruguay, țara sa de origine. Actrița are acum 44 de ani și este de nerecunoscut după ce și-a schimbat total look-ul.

Cum arată Natalia Oreiro la 44 de ani

Actrița cunoscută în toată lumea prin rolurile pe care le-a avut în telenovele celebre, este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează zilnic. Natalia Oreiro a renunțat la părul roșu, a fost șatenă o perioadă, aceasta fiind și culoarea ei naturală, iar acum și-a vopsit părul blond.

Este greu de recunoscut de când are părul blond, pentru că este cu adevărat o schimbare mare ce îi priește vedetei. Dacă este să ne uităm la reacțiile fanilor de pe Instagram, actrița este foarte apreciată cu noul ei look.

Zilele trecute, Natalia a postat o poză de când era adolescentă, semn că a devenit nostalgică.

Sunt eu, când aveam 15 ani. Deja atunci lucram foarte mult și mi-am neglijat studiile … Astăzi, câțiva ani mai târziu, mă uit în urmă și îmi spun, să nu fug, să nu ard în etapele adolescenței, că voi avea timp să cresc. Îmi spun să mă sprijin mai mult pe adulții din familia mea, care vor putea să mă ajute și să-mi dea sfatul potrivit. În calitate de ambasador pentru @unicefuruguay, mă alătur campaniei pentru adolescenți, # NoEstánPerdidos, și vreau să vă invit și să vă alăturați. Care ar fi sfatul tău pentru sinele tău adolescent?, a scris Natalia Oreiro pe Instagram.

Natalia Oreiro și-a început cariera la vârsta de 12 ani

Este cântăreață, compozitoare, actriță și fotomodel uruguayan de origine galiciană, care s-a dezvoltat și a petrecut cea mai mare parte a carierei sale în Argentina.

Ea și-a început cariera în telenovele, iar din 2008 s-a reprofilat și joacă în filme. În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor. Oreiro a fost inclusă de revista Esquire în lista celor mai frumoase femei în viață „The Sexiest Woman Alive Atlas”.

Cum arată acum Natalia Oreiro. Celebra actriță și-a făcut o schimbare radicală de look

Rolul care a consacrat-o a fost Milagros – Mili din telenovela Înger Sălbatic.