Putina lume stie ca Nutu Camataru a fost casatorit pentru prima data cu Lidia, apoi si-a refacut viata de actuala partenera, Claudia. Fosta nevasta a acestuia arata foarte bine la 51 de ani si a fost fotografiata in diferite vacante.

Lidia Balint, cunoscută sub porecla de ”Mica Cămătăreasa” are 51 de ani dar asta nu o împiedică să-și etaleze formele spectaculoase, care au trecut și prin mâna chirurgului estetician. Și nici să se posteze în ipostaze inedite și apoi să urce fotografiile pe site-urile de socializare nu pare să aibă vreo problemă.

Lidia Balint este un personaj cunoscut și respectat în București, chiar dacă s-a despărțit de ani buni de Nuțu Cămătaru. Divorțul a avut loc când Lidia se afla în spatele gratiilor, fiind condamnată pentru că a încercat să mituiască un judecător pentru ca soțul ei să scape de o condamnare.

Problema este că între timp, în viața lui Nuțu a apărut o tânără dansatoare pe nume Claudia. Iubirea dintre ei a fost atât de mare încât Nuțu a divorțat și a luat-o de soție pe ”braziliancă”, alături de care are și un copil. Totuși, relația lui cu fosta soție și cu copiii din prima căsătorie au rămas, se pare, foarte bună.

Codin Maticiuc a scris o carte despre Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc a dezvăluit pe 22 noiembrie, prin intermediul unei postări pe Facebook, că a scris o carte despre interlopul Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru. Cartea intitulată „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru” a aparut miercuri, ziua în care Codin Maticiuc a susținut și o conferință de presă pe YouTube alături de personajul principal al cărții sale.

„Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Cămătaru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea”, a dezvăluit Codin Maticiuc pe Facebook.