Cum arată acum fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith. Stella a atras atenția la un eveniment din Spania

eduard

Stella, fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith, are 27 de ani și reușește să atragă atenția asupra ei de fiecare dată când apare în public. Pe lângă faptul că muncește din greu pentru a-și construi o carieră ca regizoare, tânăra pare desprinsă din filmele de la Hollywood.

Prezentă zilele trecute la lansarea unei colecții speciale a unei celebre case de bijuterii din Madrid, Stella Banderas a atras privirile tuturor. Fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith a purtat o rochie lungă, neagră, care i-a pus în valoarea silueta de manechin, însă decolteul amețior a fost punctul de atracție al ținutei sale.

Stella del Carmen, care a fost crescută în lumina reflectoarelor de părinții ei celebri, s-a născut în Spania, la Marbela, în 1996, și vorbește atât spaniolă, cât și engleză. Este sora vitregă a actriței Dakota Johnson și a lui Alexander Bauer de pe partea mamei sale, care a fost căsătorită anterior cu Don Johnson, respectiv Steven Bauer.

Deși Melanie Griffith și Antonio Banderas au divorțat după 19 ani de căsătorie, cei doi au rămas apropiați și s-au implicat intens în viața Stellei. În prezent, tânăra Stella lucrează pentru a-și dezvolta abilitățile de regizor, ea fiind absolventă de actorie la University of Southern California. De asemenea, ea a urmat cursuri de actorie și cu Stella Adler.

Foto: Hepta

De ce a renunțat Stella Banderas la numele mamei sale
În urmă cu doi ani, fiica actriței Melanie Griffith și a lui Antonio Banderas, a depus o cerere prin care renunță, din punct de vedere legal, la numele de familie Griffith.

Stella a vrut să-și „scurteze” numele în Stella Del Carmen Banderas „prin eliminarea numelui de familie suplimentar”. Conform People, fiica lui Banderas a depus cererea de renunțare în Los Angeles, justificând că nu folosește niciodată numele de familie al mamei sale atunci când se prezintă.

„De obicei, nu folosesc Griffith atunci când mă refer la mine sau în documente”, a motivat ea.

Cine este iubitul Stellei Banderas
Fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith are o relație cu omul de afaceri Alex Gruszynski. Acesta a fost primul ei iubit, s-au despărțit în 2019, dar s-a împăcat între timp. Potrivit Hola, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar Stella a făcut publice mai multe imagini surprinse de-a lungul timpului. Pe contul său de Instagram, tânăra a publicat o fotografie în care poate fi văzută alături de partenerul ei, în timp ce stă pe picioarele lui și-l sărută.

Lasă un comentariu