Cum ar fi murit, de fapt, DJ Lalla? Anunțul făcut de paznicul plajei pe care a fost găsită

eduard

Cum ar fi murit, de fapt, DJ Lalla? Anunțul făcut de paznicul plajei pe care a fost găsită
Tânăra artistă Laura Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia Nord. Descoperirea a șocat o țară întreagă, iar paznicul plajei a oferit mai multe informații despre acest lucru.

Oamenii legii au început o anchetă după ce Laura Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia Nord. Telefonul și hainele ei au fost găsite la două zile după tragica descoperire.

Acestea se aflau chiar în dreptul apartamentului unde a stat.

Ies la iveală noi informații despre condițiile în care a murit DJ Lalla

În urma cestora descoperiri, paznicul plajei din Mamaia Nord a făcut mai multe declarații șocante.

„De ce să vorbim prostii? Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? A fost strangulată de vreun un drogat. E plină plajă de drogați, nu știți ce e aici noaptea”, a declarat acesta, conform Adevărul.

Amintim că Laura Roşca, în vârstă de 34 de ani, a fost fost găsită fără viaţă, pe plaja din Mamaia Nord, de câţiva turişti care se plimbau. Oamenii au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor. Totuși, era prea târziu pentru Laura.

Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Specialiștii au descoperit în plămânii fetei apă și nisip

Laura Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla, a murit înecată. Specialiștii au efectuat autopsia și au descoperit în plămânii fetei apă și nisip. Totodată, trupul fetei nu prezintă urme de violență, ceea ce înseamnă că se poate elimina ipoteza unei posibile crime.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10:20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa, la momentul descoperirii trupului tinerei.

Laura Roșca era moderatoarea unei emisiuni a postului de radio Radio3Net „Florian Pittis”. Fata avea o frumoasă carieră în radio, era cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla și avea zeci de „urmăritori” pe rețelele de socializare.

Trupul ei neînsuflețit a fost găsit pe plaja Mamaia Nord în ziua de joi. Fata avea 34 de ani și era din Turda, județul Cluj. La momentul morții ea purta un tricou de înot și slip. Autoritățile au identificat-o pe baza tatuajelor și brățării pe care o purta.

Lasă un comentariu