Cum a „atentat” Mario Fresh la Laura Giurcanu, iubita „cumnatului” Aris Eram. Cum a reacționat Alexia

eduard

Aventura din America Express pare că i-a apropiat destul de mult pe Laura Giurcanu și Aris Eram. Deși au făcut parte din echipe diferite, cei doi au avut ochi unul pentru altul, iar de când s-au întors în țară pare că sunt foarte apropiați și chiar au fost surprinși sărutându-se pasional. Însă, Laura Giurcanu pare că a fost luat în vizor și de Mario Fresh. Cum l-a tachinat artistul pe fratele iubitei sale?

După terminarea filmărilor America Express, despre Laura Giurcanu și Aris Eram se spune că au format un cuplu. Deși cei doi au fost surprinși sărutându-se, deși aceștia nu au confirmat încă relația. Însă, chiar dacă nu au făcut anunțul oficial, pentru toată lumea este clar că ei formează un cuplu. Mario Fresh a luat atitudine și a vrut să îi dea de gol.

Mario Fresh a atentat la iubita „cumnatului”
Recent, Mario Fresh a fost invitat la Podcastito Express, emisiunea online în care sunt comentate cele mai neașteptate situații din America Express, sezonul 6. Artistul a stat față în față cu Alexia Eram, iubita lui, dar și cu Aris, pe care l-a tachinat în repetate rânduri în ceea ce privește presupusa relație cu Laura Giurcanu.

Mario Fresh, fost concurent Asia Exprss, urmărește cu interes traseul Alexiei și al lui Aris Eram. Invitat în cadrul podcast-ului, artistul nu s-a putut abține și l-a tachinat din plin pe fratele iubitei sale. Accentul a picat, evident, pe legătura cu Laura Giurcanu, pe care tânărul o are.

Mai mult, pus pe glume, Mario Fresh a ajuns până în punctul în care a spus că dacă s-ar face un sezon „best of” și-ar dori să facă echipă cu Laura Giurcanu, moment în care Aris a explodat.

„Alexia Eram: Poate se face un best of! Vrei să mergi cu mine?

Mario Fresh: Nu, eu vreau cu Aris.

Alexia Eram: Cu Aris ai merge dintre toți concurenții care au fost până acum în toate sezoanele? Dacă acum s-ar face un best of și ar trebui să mergi cu cineva, tu cu cine ai merge?

Mario Fresh: Cu Laura Giurcanu!

Aris Eram: Băi, dar ești pus pe glume azi.

Mario Fresh. Uite-l, s-a pus cu mâinile așa…

Aris Eram: Cu mine a vrut să zică, gata. Eu nu știu cum aș face echipă cu Mario.

Mario Fresh: Ce Alexia, ai ceva să îmi spui?

Aris Eram: Vrea doar să facă…

Alexia Eram: Ai zis bine azi, Mario e pe glume…

Mario Fresh: Uite, s-a înroșit!”, a fost dialogul dintre cei trei.

Aris Eram a fost vizibil afectat de glumele făcute de Mario Fresh la adresa lui și a Laurei Giurcanu, semn clar că între aceștia exist ceva mai mult.

Lasă un comentariu