Cum a arătat Crăciunul în casa Danei Budeanu și cum s-a îmbrăcat „Dănuța” la masa festiva

eduard

Lux, eleganță, rafinament, o masă aranjată așa cum scrie în codul bunelor maniere, sfeșnice din cristal pentru lumânări, tacâmuri din argint, farfurie și cuțit pentru unt, crini albi pe masă, lumânări albe sub formă de brăduți, candelabre masive, un brad înalt, natural, împodobit elegant și un tort alb, apetisant, cel mai probabil cumpărat de la cofetăria prietenei sale, Daciana Sârbu.

În mare, așa a arătat Crăciunul Danei Budeanu, atât cât a lăsat ea să se vadă pe Instagram, acolo unde are aproape 500.000 de urmăritori. În fiecare an, creatoarea de modă pune mare preț pe sărbătoarea Crăciunului, spunând de nenumărate ori că este perioada ei preferată din an.

Nici anul acesta nu a făcut rabat la standardele ei. Iată, în galeria de mai jos, câteva imagini din casa Danei Budeanu, care pot fi sursă de inspirație pentru cei care își doresc un aranjament de cinci stele, de Sărbători.

În antiteză cu aranjamentul luxos, un detaliu de pe masă a atras atenția în mod pozitiv. Dana nu a putut renunța la clasicele savarine, prăjiturile copilăriei noastre, care stau pe masă, la loc de cinste, lângă o farfurie plină de „choux-uri”. Din meniu nu a lipsit caviarul (foto galerie).

Într-una dintre imaginile cu tematică de Crăciun, publicate de Dana Budeanu, designerul apare într-o superbă rochie roșie, creație proprie. Rochia se numește „Bloom Monica” și costă 1600 de lei.

Dana Budeanu, discurs viral depre Crăciun și Revelion
Anul trecut, pe TikTok s-a viralizat un discurs ironic și totodată haios, prin care Dana Budeanu deplânge soarta bărbaților înainte de Sărbători. „Sărbătorile sunt un regal pentru că se intră în această demență care este orchestrată de amețite, ele, o forță foarte mare. Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 la sută dintre bărbați.

De ce credeți că-s fericiți? Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor. Cară de la țară la București, cară de la soacre, cară de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă.

Când se întâmplă 1 decembrie i s-a terminat viața până pe 2 ianuarie, că trebuie să treacă și de Revelion. El nu mai vrea să treacă, mă, în anul următor pentru că iar vine Crăciunul. Nu mai vrea Crăciun și Paște, nu mai vrea. El nu vrea de Crăciun. Adică de Crăciun fii mai bun şi ele sunt din ce în ce mai rele. Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun. Vreau să știu și eu ce face el de Crăciun?”.

Lasă un comentariu