Cum a apărut Luminița, soția lui Gigi Becali, la cununia lui Ianis Hagi. Soția patronului FCSB a făcut furori printre invitați

eduard

Gigi Becali și soția lui, Luminița, au avut o apariție spectaculoasă la cununia lui Ianis Hagi cu Elena Tănase! Patronul FCSB și „jumătatea” sa, îmbrăcați la 4 ace, au atras privirile tuturor. De altfel, invitații au fost „aborbiți” de prezența soției latifundiarului din Pipera. CANCAN.RO are imagini de TOP de la evenimentul de final de an! Detaliile se regăsesc mai jos, în articol.

Ianis Hagi și Elena Tănase au spus „DA” în fața ofițerului de Stare Civilă, în prima zi de Crăciun. Apoi, după ce fiul lui Gheorghe Hagi și „jumătatea” lui au semnat actele de căsătorie, au pornit rapid către Fratelli, acolo unde a avut loc petrecerea de cununie. Nu mai puțin de 400 de invitați și-au făcut apariția la super-party-ul din local. Printre aceștia s-au aflat Gigi Becali și Luminița Becali, soția sa. Au atras toate privirile, iar fotografiile exclusive CANCAN.RO stau mărturie!

Luminița, soția lui Gigi Becali, de o eleganță debordantă la cununia lui Ianis Hagi
Gigi Becali și soția lui, Luminița Becali, au „bifat” o prezență de nota 10 la cununia lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. La localul unde a avut loc super-party-ul, Fratelli, latifundiarul din Pipera a sosit cu un Rolls-Royce, bolidul de lux cotat la 500.000 de euro. Patronul FCSB și soția sa au atras toate privirile. Îmbrăcați la patru ace, au întreținut dialoguri cu apropiații, iar CANCAN.RO i-a surprins în ipostaze de o eleganță exuberantă!

Dacă Gigi Becali a ales să poarte un costum bărbătesc, de culoare închisă, soția sa, Luminița Becali, a îmbrăcat o ținută foarte feminină și elegantă. Partenera de viață, alături de care a pornit la drum în urmă cu peste 25 de ani, a îmbrăcat o rochie albă, iar drept accesoriu a purtat un colier. De altfel, a ales să poarte un machiaj cât mai natural!

Totodată, patronul roș-albaștrilor a făcut spectacol, în fața invitaților. A luat microfonul în mână, a cântat și a dansat! Imaginile pot fi văzute AICI.

Luminița și Gigi Becali formează un cuplu de peste 25 de ani. De altfel, potrivit unei tradiții de la machedoni, căsătoria celor doi a fost aranjată de la naștere. Puțini știu, însă, faptul că latifundiarul din Pipera și partenera de viață sunt verișori de gradul al treilea. Patronul FCSB are un respect aparte față de soție, o iubește ca-n prima zi și, mărturisea în cadrul unui interviu, acum mult timp, că „bărbatul este Dumnezeul femeii, iar femeia este Biserica”.

Lasă un comentariu