Cum a ajuns Larisa Drăgulescu să câştige zeci de mii de euro lunar, în Germania. Nu i-a fost deloc uşor: „Îmi doream să mor”

eduard

Larisa Drăgulescu a vorbit deschis despre cele mai grele obstacole pe care le-a avut de trecut în viața sa. Vedeta a recunoscut că a fost un moment în care și-a dorit să se arunce de la balcon împreună cu copiii ei. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a vorbit și despre actualul ei soț, despre care a spus că i-a fost client, anterior.

Larisa Drăgulescu a vrut să se sinucidă cu tot cu cei doi copii
Larisa Drăgulescu a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu este un personaj controversat. Ea a născut un băiețel în luna septembrie a anului acesta după ce și-a refăcut viața în urma divorțului de celebrul sportiv.

Larisa Drăgulescu a dezvăluit că a reușit să facă o avere în valoare de două milioane de euro după ce a divorțat de Marian Drăgulescu. Vedeta a ajuns să aibă proprietăți în valoare de aproximativ două milioane de euro. Ea a lucrat la un club de noapte, unde și-a cunoscut actualul soț, iar în pandemie a decis să facă videochat.

Recent, vedeta a oferit un interviu pentru Kanal D, în care și-a deschis sufletul și a vorbit despre toate greutățile prin care a trecut.

În momentul în care a divorțat și a rămas singură cu doi copii, Larisa a luat decizia să se întoarcă la părinții ei, pentru că nu avea unde să stea.

Divorțul și faptul că a rămas singură au dus-o pe fosta nevastă a lui Marian Drăgulescu în pragul depresiei, mărturisind că a vrut să se arunce de la balcon cu cei doi copii.

„A fost un chin. Șapte ani de zile a fost un chin, un calvar. M-am mutat în șapte chirii. De la an la an, mă mutam în chirii. Eram ca țiganul cu cortul, cum se spune.

Nu-mi ajungeau banii pentru logopedia fetiței, necesita logopedie intensă.

Mă chinuiam foarte tare și pentru chirie și am fost la facultate când m-am despărțit de Marian, m-am chinuit să îmi termin și facultatea.

Faptul că eu m-am întors atunci acasă cu doi copii, pentru mine a fost foarte greu de acceptat. Foarte greu să mai accept să fac ce-mi zice mama. Nu suportam să mai aud pe nimeni că-mi spune ce să fac. Am avut certuri foarte mari cu mama mea în perioada aia. Nu reușeam nici eu să o înțeleg pe ea, nici ea pe mine.

M-am simțit pe drumuri, pe străzi. Mă deranja foarte tare că nu aveam casa mea. Mă deranja foarte tare că stăteam în casa cuiva, chiar și în casa părinților mei. Mama mea îmi spunea de multe ori: Este casa mea, pui cana asta cum vreau eu”, a spus Larisa Drăgulescu.

S-a apucat de muncit într-un club de noapte și a făcut zeci de mii de euro
Ea a mărturisit că începea să se simtă o povară pentru familiei ei și simțea că nu are niciodată cum să o scoată la capăt și să își permită o locuință în care să își crească copiii. Din dorința de a se muta în propria casă, ea a plecat în Germania, unde a început să lucreze la un club de noapte.

Banii au început să vină rapid și ușor, iar clubul a fost și locul în care și-a cunoscut soțul.

„Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid, în acea perioadă.

Pentru că îmi era foarte greu financiar. Mă gândeam că nu o să am niciodată casa mea, așa îmi spuneam eu atunci, și că probabil singura casă pe care o pot avea va fi cea din coșciug.

Îmi doream să mor. Mă uitam la copii, îmi reveneam puțin atunci când îi vedeam pe ei, însă, la un moment dat, clacam atât de tare, încât mi-am dorit să mă arunc de la balcon împreună cu copiii mei. Mi-am dorit să mă sinucid împreună cu ei. Mă simțeam o povară pentru familia mea. Simțeam că am un bagaj pe care nu pot să-l duc, făcusem doi copii și deveneam ca o pacoste.”, a povestit Larisa.

Și-a cunoscut actual soț într-o conjunctură neobișnuită. Acesta i-a fost client și au ajuns să se îndrăgostească și să se căsătorească.

Larisa a spus că soțul ei nu e 100% de acord cu faptul că ea face videochat, însă banii pe care el îi câștigă din construcții nu sunt suficienți pentru nevoile ei.

A mărturisit că încă nu își dorește să renunțe la meseria care îi aduce venituri frumoase și a povestit că nu concepe să nu aibă bani.

„Actualul meu soț mi-a fost client. Nu m-am îndrăgostit de el de la început. Poate nici acum nu mă simt îndrăgostită de el.

Îl iubesc pentru că este un om extraordinar, este cel mai bun prieten, este omul pe care mă bazez 100% în orice moment și mă acceptă în totalitate așa cum sunt, cu tot trecutul meu, cu tot ce-am făcut și cu copii.

Mă ajută, nu pentru că îi face plăcere cu asta, l-am rugat să mă mai lase anul acesta să fac bani din imaginea mea, să fac eu banii cum pot momentan, pentru că îmi doresc mai mulți bani. Nu îmi lipsește nimic în momentul de față și vreau mai mult.

Când lucram în Germania, nu exista zi fără bani. Nu pot să mai concep ziua fără bani.

Soțul meu lucrează în construcții. Nu-mi ajung banii lui în momentul acesta. Nu doresc, momentan, să renunț la lucrurile acestea.”, a mai povestit aceasta.

Lasă un comentariu