Culiță Sterp a dispărut două zile de acasă, fără să dea vreun semn de viață. Iubita artistului a intrat în panică

eduard

Culiță Sterp a fost dat dispărut două zile de acasă, fără ca partenera sa să poată lua legătura cu el, căci și-a închis telefonul. Artistul a dezvăluit, într-un video pe YouTube, de ce a făcut acest gest.

Culiță Sterp a dispărut două zile de acasă, chiar înainte de ziua iubitei lui. Artistul și-a închis telefonul și nimeni nu a putut să ia legătura cu el.

Cântărețul a dezvăluit, într-un video pe canalul său de YouTube, de ce a făcut acest gest.

Culiță Sterp a postat în urmă cu puțin timp un video pe YouTube în care povestește cum a fost dat dispărut de iubita lui timp de două zile. Acesta a mințit-o că este la o cântare la munte și nu are semnal, timp în care și-a dat telefonul pe mod avion pentru a nu fi contactat.

Artistul a dezvăluit că a fost la București pentru a cumpăra o nouă mașină pentru viitoarea lui soție, cu ocazia zilei sale de naștere.

”Am plecat de acasă! Prima dată în viața mea când mi-a pus telefonul pe mod avion de aseară și până acum.

I-am spus lui Daniela că mă duc la cântat la o cabană la munte și nu am semnal. Și ce credeți? Am venit la București să-i cumpărăm o mașină de ziua ei, cadou, că urmează ziua ei”, a spus Culiță.

Culiță Sterp nu s-a uitat deloc la bani atunci când a ales cadoul pentru ziua iubitei lui, acesta i-a cumpărat un Audi Q8 S line, în valoare de 100.000 de euro.

Iubita artistului nu se aștepta la un asemenea cadou din partea lui, mai ales că timp de două zile a dispărut de acasă și nu a răspuns la telefon. Culiță i-a spus mamei băiețelului său că o iubește mult și că îi dăruiește cadoul mai devreme, căci îl comandase cu ceva timp în urmă.

Lasă un comentariu