Cu regret vă informez că Toto Cutugno, celebrul cântăreț italian, a încetat din viață. Artistul în vârstă de 80 de ani a părăsit această lume, lăsând în urmă o moștenire muzicală remarcabilă.

eduard

Cu profundă tristețe transmit vestea că Toto Cutugno, îndrăgitul cântăreț italian care a împlinit vârsta de 80 de ani în luna iulie, a părăsit această lume marți, în jurul orei 16:00, la un spital din Milano.

Presa italiană relatează că managerul său, Danilo Mancuso, a anunțat că starea sănătății artistului s-a agravat în ultimele luni, în urma unei îndelungate suferințe.

Toto Cutugno, considerat unul dintre cei mai populari cântăreți italieni în întreaga lume, a lăsat în urmă o moștenire muzicală impresionantă.

Legendarul artist a început să strălucească în anul 1983, când a urcat pe scena festivalului Sanremo și a interpretat melodia „Lăsați-mă să cânt cu chitara în mână…”.

Deși piesa s-a clasat doar pe locul 5, popularitatea sa a explodat pe plan internațional. Toto Cutugno va fi mereu rememorat și iubit pentru contribuția sa deosebită în industria muzicală.

Lasă un comentariu