Cu ea a fost înlocuită Viviana Sposub! Antonia este model și e acum iubita lui Ionuț Rusu

eduard

Ionuț Rusu a dat lovitura în dragoste! Iubita comediantului este model și arată foarte bine. După despărțirea de Viviana Sposub, actorul nu a mai fost văzut cu nimeni până la Antonia, femeia alături de care pare foarte fericit.

Viviana Sposub (26 de ani) și Ionuț Rusu (31 de ani) au format o relație, în urmă cu mulți ani. Însă, în urma unui scandal în care a fost implicat și o celebră influenceriță, au deci să pună punct idilei amoroase. În timp ce fosta asistentă de la Pro TV și-a găsit fericirea pentru o perioadă foarte lungă în brațele lui George Burcea, comediantul nu a mai fost văzut cu nimeni până când a întâlnit-o pe Antonia Moraru.

Iubita lui Ionuț Rusu este model
Concurentul de la America Express a ajuns în lumina reflectoarelor în urmă cu mulți ani atunci când a început să realizeze diferite videoclipuri amuzante. Mai apoi a participat și la emisiunea iUmor, unde a ajuns până în finală. Ionuț Rusu a devenit foarte îndrăgit în industria de stand-up comedy. Însă, viața personală a încercat să o țină departe de ochii curioșilor. După relația cu Viviana Sposub, comediantul nu a mai fost văzut cu nimeni.

Totuși, actorul este deja într-o relație de câțiva ani cu o tânără extrem de frumoasă. Antonia Moraru este model, iar pe Instagram mai are puțin și ajunge la pragul de 10.000 de următori. Prin prisma meseriei, iubita lui Ionuț Rusu reușește să își mențină și un corp de invidiat. Postează, adesea, imagini în mediul online de la diferite ședințe foto. Pe lângă o carieră în modelling, Antonia este atrasă de călătorii, pictură și dans.

Ionuț Rusu și iubita lui trăiesc o poveste de dragoste intensă. Deși sunt discreți și nu fac publice detalii din relația lor, cei doi merg împreună în vacanțe romantice, în destinații precum Santorini sau Paris. Iar din când în când, mai postează și imagini cu ei doi realizate în aventurile lor.

Viviana: „Noi am încheiat socotelile”
Viviana Sposub și Ionuț Rusu au avut o relație, în urmă cu mulți ani. Cei doi au decis să se despartă în urma unui scandal, în care a fost implicată și o celebră influenceriță. La vremea aceea, cei doi erau foarte buni prieteni cu Ruxi Opulență. Practic, formau o gașcă de nedespărțit. Însă, într-o vacanță, lucrurile au luat o altă întorsătură. Fosta asistentă TV a povestit tot ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii Bravo, Ai Stil! de la Kanal D, unde ambele fete au fost concurente.

„Se crease o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam în vacanțe împreună, la petreceri. Eram că o gașcă.

Prietena cea mai bună și iubita se înțeleg atât de bine, era foarte frumos, dar până într-o vacanță când el mi-a greșit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apărarea și ei doi au ajuns să se certe.

Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se bagă în oala noastră și în momentul ăla am rupt-o: «Eu nu mai am ce discuta cu voi, vreau să mă retrag»”, a spus Viviana Sposub.

Viviana Sposub a mărturisit că a încercat, mai apoi, să rezolve situația cu Ruxi, însă ea nu și-ar mai fi dorit să aibă de-a face cu fosta iubită a lui Ionuț Rusu.

„Eu am încercat să vorbesc cu Ruxi și ea nu și-a mai dorit. Nu poți să tragi la infinit de un om dacă nu își mai dorește. Da, îi mai dădeam mesaje.

Noi am încheiat socotelile, dar eu și el ne-am reluat relația și atunci s-a creat acea situația ciudată. Ei nu mai erau prieteni, dar lucrau împreună. Eu cu ea nu am mai discutat pe niciun subiect de atunci…”, a adăugat fosta asistentă TV.

Lasă un comentariu