Cu cine nu a vrut Prințesa Diana să se mărite: ‘Prefer să am o gaură în cap’

eduard

Apariția ultimului sezon al serialului „The Crown” a readus la lumină ultimele zile din viața regretatei prințese, primele episoade concentrându-se pe relația ei cu Dodi Al Fayed. Acum, noi mărturii surprinzătoare au fost făcute, din acea perioadă. O apropiată a lui Lady Di a dezvăluit cu cine nu a vrut Prințesa Diana să se mărite sub nicio formă.

Noi detalii despre ultima perioadă din viața Prințesei
Moartea tragică a Prințesei Diana a redevenit subiect intens dezbătut, stârnind din nou un val uriaș de reacții în rândul oamenilor din aproape toate colțurile lumii, odată cu premiera sezonului final al serialului „The Crown”. Primele episoade se concentrează pe relația lui Lady Di cu Dodi Al Fayed, cei doi fiind prezentați ca legați de sentimente puternice.

În realitate, lucrurile nu ar fi stat așa. Petronella Wyatt, care a petrecut destul de mult timp în compania Prințesei Diana în ultimul său an de viață și chiar a luat cina cu ea înainte de accidentul din Paris, a explicat că, de fapt, fosta soție a Regelui Charles și fiul celebrului afacerist nu erau „îndrăgostiți până peste cap unul de altul. Cel puțin Diana nu era…”.

Bărbatul cu care Prințesa Diana nu s-ar fi căsătorit
Potrivit acesteia, Dodi Al Fayed nu era, de fapt, genul de bărbat care să o atragă și nu ar fi vrut nici în ruptul capului să audă de o posibilă căsătorie cu acesta.

„În ceea ce privește bărbații, Dodi pur și simplu nu era genul ei. Cât despre o eventuală nuntă cu el, ea s-a confesat unui prieten de-ai mei: «Prefer să am o gaură în cap decât să mă mărit cu Dodi!»”, a declarat cea care a luat masa cu Di și-a aflat multe lucruri despre ultimele luni din viața ei.

„Orice bărbat serios era la picioarele ei, de la Henry Kissinger la Lordul Jacob Rothschild. Ea a luat prânzul cu cel din urmă atât de des, încât s-a supărat și soția lui, care era nașa mea”, a declarat cea care a continuat să vorbească cu Lady Di despre bărbați la cina relaxantă.

Singurul pe care l-a iubit, după divorțul de Charles
Se pare că, după divorț, singurul care a reușit cu adevărat să o cucerească a fost chirurgul Hadnat Khan.

„Bărbații buni sunt atât de greu de găsit!”, a conchis Prințesa Diana. „Mă refer la bărbații adevărați”, a adăugat ea, iar Petronella a început să se întrebe ce putea s-o pună pe gânduri pe Lady Di în acea seară, pentru că asemenea senzație avea. „Cred că avea mintea tot la relația eșuată cu chirurgul Hadnat Khan. Dacă Diana a fost vreodată îndrăgostită de cineva după mariajul ei cu Charles, despre Khan era vorba”, a dezvăluit Wyatt în DailyMail.

Wyatt a mai povestit că Diana vorbea despre Khan de parcă era adevăratul ei suflet pereche, marea iubire a vieții sale.

„Era atrasă de bărbații deștepți, care îi ajutau pe alții, preferabil pe cei bolnavi. L-a descris pe Khan unor prieteni de-ai ei de parcă era sufletul ei pereche și marea dragoste a vieții ei. Totuși, relația lor se încheiase.

Atenția presei l-a îngrozit pe el, iar Diana și-a dat și ea seama că el n-avea chef de tot circul creat în jurul lor, așa că ea a pus capăt relației lor”, a continuat să dezvăluie Petronella Wyatt.

Lasă un comentariu