Cu ce se ocupă Rita, fiica Ronei Hartner? Nu se mai ducea la școală pentru a avea grijă de ea

eduard

Rona Hartner (50 de ani) a trecut la cele sfinte pe data de 23 noiembrie. În urma sa, a rămas Rita, unicul său copil. Chiar dacă mama sa a fost cunoscută pe plan internațional, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă tânăra moștenitoare.

Rita s-a născut în Franța și este fiica Ronei Hartner din relația cu dansatorul Rocco Sedano. Este pasionată de arte, de desen, muzică și este basistă. Își dorește să facă un curs de hair stiling și are deja o diplomă europeană pentru make up. Ar vrea să cocheteze chiar și cu modelingul. Așadar, putem spune că îi calcă pe urme mamei, încercând să fie prezentă în mai multe domenii, inclusiv în cinematografie.

De ce nu s-a mai dus Rita, fiica Ronei Hartner, la școală
Dat fiind faptul că mama sa, artistă fiind, ducea o viață fără pauze, iar Rita Sumalya era mereu la școală, nu le dădea suficient timp să stea împreună. Astfel, au luat decizia ca tânăra de doar 15 ani să treacă la un sistem alternativ de educație, home schooling, unde poate face cursuri de acasă. În acest mod, își putea petrece timpul și cu vedeta care era grav bolnavă.

„E mai înaltă decât mine. Fata mea se descurcă de una singură. Anul acesta mi-am luat un an sabatic mamă-fiică, să descoperim mai multe lucruri împreună. Și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că la 18 ani va pleca pe drumul ei, între șapte ani și acum a fost numai și numai la școală. Și eu de fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama. Iar eu, ca artistă, am simțit o suferință destul de mare.

De aceea am optat să facă o școală acasă, este în Franța, și în același timp să mă urmeze peste tot. Home schooling, cu școală de modeling, cu alte chestii. Nu prea îi place la școală cu foarte mulți copii, colegii nu au fost prea cool. Așa că home schooling îi convine mai mult. Vrea să facă un curs de hair styling, pe culoare bio, va face și modeling. Și avem și un film în care va juca. A mai jucat, deja, în trei filme. Și e basistă”, a spus Rona Hartner, în emisiunea lui Teo Show.

Rita i-a fost alături mamei sale
Chiar și în cele mai grele momente, Rita Symalya nu a vrut să arate faptul că suferă și că boala mamei sale o afectează. În cadrul unui interviu, starul a povestit chiar unul dintre cele mai înduioșătoare momente pe care le-au avut împreună:

„Fata mea locuiește la mine. Fata mea este fata mea. În primul rând, a fost șocul oribil, atunci când a aflat. Era cu mine la consultație și chiar mi-a spus doctorul: «Duceți-vă cu fiica dumneavoastră, să vă faceți testamentul». A fost un șoc groaznic, dar nu mi-a arătat că plânge. S-a dus în camera ei să plângă, ca să nu mă dezamăgească, dar eu i-am spus foarte clar: «Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă»”, povestea Rona Hartner, la Antena Stars, la începutul lunii septembrie.

Lasă un comentariu