Cu ce se ocupă noua iubită a lui Marius Elisei. Fostul soț al Oanei Roman: „Este foarte calmă și…

eduard

Marius Elisei și-a regăsit fericirea în brațele unei alte femei, după despărțirea de Oana Roman. Fiica acestuia, Isabela, a cunoscut-o deja pe cea care a reușit să îl cucerească pe tatăl ei.

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a dezvăluit primele detalii despre noua lui iubită, precizând că femeia este mai în vârstă decât el.

Cine este noua iubită a lui Marius Elisei și cu ce se ocupă
După ce de-a lungul timpului și-au dat mai multe șanse, relația lui Marius Elisei cu Oana Roman pare să se fi terminat definitiv. De trei săptămâni, acesta retrăiește fiorii iubirii și pare mai îndrăgostit ca niciodată.

Elisei a dezvăluit în emisiunea lui Dan Capatos cum și-a cunoscut actuala iubită și de când și-au început relația.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc pana acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie”, a povestit Marius Elisei, citat de Spynews.

Se pare că Oana Roman a aflat de la fiica sa că Marius Elisei se află într-o nouă relație.

„În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii”, a precizat fostul soț al Oanei Roman, care a dezvăluit că iubita sa este cadru medical.

Fostul soț al Oanei Roman, despre noua iubită: „Eu am avut o viață tumultoasă. O protejez”
Marius Elisei a explicat că pentru moment nu vrea să facă public numele partenerei sale pentru că vrea să o protejeze.

„Eu am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30”, a spus Elisei, care a ținut să precizeze că iubita sa nu a mai fost căsătorită.

„Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.

Deși toată lumea credea că relația Oanei Roman cu Marius Elisei s-a încheiat de mult, se pare că lucrurile au stat cu totul altfel. Influencerița a explicat că, de fapt, ei s-au despărțit la începutul lunii septembrie.

„Am încercat, am făcut eforturi. Diferențele, viziunile diferite dintre noi nu se pot rezolva. Astfel încât am hotărât că este mai bine să încheiem definitiv, că ne chinuiam amândoi. Astfel, înainte să plec în Franța, pe 3 septembrie, i-am spus că e mai bine să încheiem definitiv. Ăla a fost momentul în care el a plecat definitiv de acasă. Deci, pe data de 3 septembrie, totul s-a încheiat”, a povestit Oana Roman.

Cum arată noua iubită a lui Marius Elisei
Deși a spus că nu vrea să o prezinte publicului pe cea care i-a readus zâmbetul pe buze, Marius Elisei s-a răzgândit și, astăzi, a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare ținând în brațe o tânără brunetă, amândoi zâmbind fericiți.

De asemenea, fostul soț al Oanei Roman a postat și un mesaj plin de iubire.

„Îți mulțumesc pentru tot, îți multumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru căldura și liniștea pe care mi-o oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi. Te sărut”, a scris Marius Elisei, în dreptul imaginii în care apare alături de noua iubită.

Lasă un comentariu