Cristina Șișcanu Și Mădălin Ionescu, Experiență Penibilă, Chiar La Intrarea În Elveția. ”Pentru Că Suntem Români, Evident!”

eduard

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au plecat, ca toate vedetele, în vacanță. Desigur, alături de fiica lor. Și nu oriunde, ci în Elveția, acolo unde orice copil și-ar dori să ajungă. Ce li s-a întâmplat acestora în mica escapadă, află în articol.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au plănuit să se relaxeze pentru câteva zile, în Elveția. Însă, din nefericire pentru ei, distracția la care sperau a ”debutat” cu stângul, iar cuplul a fost pus într-o situație penibilă.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au plecat din România, spre Elveția, cu mașina.

Sperau la un drum cât mai relaxant, un drum în care să privească împrejurimile și să se bucure de atmosfera de vacanță, însă controlul de la vamă le-a lăsat un gust amar.

Mai exact, este vorba de un control la vama elvețiană. Totul ar fi pornit, susține soția lui Mădălin Ionescu, din cauza faptului că aveau numere de înmatriculare din România la mașina cu care voiau să intre în Elveția.

„Suntem la intrarea în Elveția și, ce credeți, văzându-ne cu număr de România ne-a oprit și ne-a zis să stăm pe dreapta. Probabil vor să verifice mașina, bagajele, habar nu am!

Să vezi acum cum ne scoatem chiloții pe aici, ca pe vremuri! Petra, tu râzi, dar tu nu știi cum era pe vremuri! Ideea este că toți cei cu numere ale altor țări sunt lăsați.

Acum ne verifică bagajele, să vedem! Dacă ne desface bagajele și explodează toate hainele și după aia trebuie să le punem la loc, și așa le închidem greu, este ceva… Ce vreau să vă spun este că mi-a mângâiat căciula, mi-a căutat prin geantă, senzația e horror! (…)

Pentru că suntem români? Da, pentru că suntem români, evident! E așa trist! Îmi vine să plâng!”, a povestit Cristina Șișcanu, pe contul de Facebook.

Mădălin Ionescu, enervat la culme de vameșii elvețieni
De altfel, Mădălin Ionescu, simțindu-se umilit, a vrut să renunțe la orice vacanță.

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu s-a enervat la culme de modul în care familia lui a fost tratată de vameșii elvețieni.

Era atât de nervos încât a fost la un pas să anuleze toată vacanța și să se întoarcă în România, să renunțe la toate planurile pe care și le-a făcut.

„Era super mașina, se vedea că suntem oameni civilizați! Astea-s mizerii! Așa de tare m-am enervat că îmi vine să anulez cazarea la dubioșii ăștia!”, a spus prezentatorul de televiziune.

Doar că, mai rațională, Cristina Șișcanu l-a oprit pe Mădălin Ionescu în a face vreun gest necugetat.

„Gata, baby, calmează-te, că eu vreau în Elveția. Oricum, am plătit hotelul deja. După ce că venim să cheltuim nu știu câți bani la ei în țară…!”, a spus Cristina Șișcanu, conform wowbiz.ro.

Acum însă, cei doi speră că vacanța pe care și-au programat-o nu le va mai ascunde și alte asemenea surprize.

Lasă un comentariu