Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru 2022. Cum să trăim bine și la ce să fim atenți în noul an

0

Specialistul în Astrologie, Cristina Demetrescu, a vorbit pe larg despre cum va fi, pentru noi toți, anul 2022, la ce să ne așteptăm că urmează să se întâmple, ce să facem ca să trăim mai bine și la ce să fim atenți în noul an. Informații prețioase pe care toată lumea ar trebui să le cunoască.

Previziuni complete pentru anul 2022, cu Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță și a vorbit despre anul 2022, a făcut previziuni importante și dezvăluiri esențiale despre ceea ce urmează. În primul rând, specialistul în Astrologie a spus că anul nou reprezintă, într-un fel sau altul, deznodământul crizei în care ne aflăm încă din 2020, cu tot ceea ce înglobează ea.

2022 va avea un singur epicentru de ciocnire între planetele grele care pot genera probleme. 2021 a generat trei epicentre de cocniri între planete, iar 2020, care a fost anul de debut, a avut patru epicentre. Sunt în descreștere. Planetele se conjugă cu Uranus care face ca această perioadă să fie total imprevizibilă, atipică, a precizat Cristina Demetrescu.

Spre deosebire de anul 2021, în 2022 vor apărea mai multe soluții la problemele existente.

Cristina Demetrescu: Cum să trăiești bine în 2022

Specialistul în Astrologie spune că în 2022 Jupiter va fi în zodia Pești (zodia medicinei) și vine cu soluții și vindecare pentru foarte multe probleme. Cu toții vom simți o energie bună, iar cei care au o boală cronică, caută soluții medicale, sau simt că se învârt în cerc, pot să se bazeze pe noul an că le va aduce vindecare.

2022 este un an foarte bun pentru sănătate, este un an spiritual, cu har de autovindecare și rugăciune. Nu mai avem decât o singură ciocnire între planetele grele, care va fi undeva între 2-22 octombrie 2022 la grad perfect și care poate să reprezintă un epicentru care generează probleme la nivel mondial, a menționat Cristina Demetrescu.

Specialistul în Astrologie a precizat că a analizat următorii ani și astfel a descoperit că anii 2025 și 2026 sunt cei care vor ajuta omenirea în sensul în care se vor găsi niște soluții medicale fără precedent.

 

 

În opinia Cristinei Demetrescu, cuvintele cheie pentru luna ianuarie a anului 2022 sunt: războaie inutile, ignoranță, vicii.

În 2022 dă norocul peste noi la capitolul financiar, a mai spus specialistul în Astrologie. Ar trebui să știm că schimbarea în bine vine de la fiecare în parte și că dacă nu ne asumăm niște lucruri, îi vom lăsa pe alții să ocupe un loc pe care nu îl merită.