Cristina Ciobănașu este însărcinată? Ce a spus vedeta. „Așa rău se vede burtica?”

0
Cristina Ciobănașu este însărcinată!? Asta au crezut mulți dintre fanii actriței și i-au pus întrebarea în speranța că vor primi un răspuns. Spre surprinderea lor, Cristina Ciobănașu chiar le-a răspuns. Ce le-a zis actrița.

Este sau nu Cristina Ciobănașu însărcinată

Cristina Ciobănașu este într-o nouă relație, iar o posibilă sarcină nu ar lua prin surprindere pe nimeni. Actrița a publicat o serie de poze cu ea în care i se vede burtica. Ea a mărturisit că multă lume a întrebat-o dacă va deveni mamă curând și a ținut să explice că burtica din poze este din cauza alimentației dezordonate pe care o are. în concluzie, momentan Cris nu va deveni mămică.

Mă uitam acum prin ce mesaje mi-ați mai trimis și m-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată. Ei bine, nu! Nu, nu sunt însărcinată, doar în ultima vreme am mai luat niște kilogram în plus pentru că nu am mai avut grijă la alimentație și de aceea m-am și apucat de sport pentru că mi-e foarte greu să am grijă la alimentație și m-am gândit că măcar sport să facă dacă nu pot să am grijă de ce mănânc.

Ce să fac dacă îmi place mâncarea!Acum mai e cum mai e, dar mai încolo când o să înaintez în vârstă ce o să mai zic!? Că nu mai am scuză. Da, deci nu sunt însărcinată! Așa rău se vede burica?!? Gata, ne punem pe treabă, sport pe pâine!„, a clarificat Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu, despre prima iubire

Despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman a șocat pe toată lumea! Actrița a vorbit despre fostul ei iubit numai la superlativ.

Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată.

Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate.”, a declarat îndrăgita actriță.